Cursuri online: Câștigă o bursă pentru Școala Europeană de Iarnă ediția 2021


cursuri online gratuite pentru tineri

Institutul Universitar din Lisabona (ISCTE-IUL) oferă două cursuri online, pentru tinerii specialiști interesați de combaterea consumului de droguri. În acest sens, Institutul oferă 10 burse pentru Școala de Iarnă și de Vară.

Școala Europeană de Iarnă împotriva Drogurilor (EDWS), care se desfășoară online în perioada 1-12 martie 2021, se va concentra pe tema „Răspunsuri și pregătire pentru amenințările legate de sănătate (lecțiile învățate COVID-19). Școala Euroapeană de Vară (EDSS), de la douăzeci și opt iunie-nouă iulie 2021, va explora subiectul legat de „grupuri vulnerabile“.

Cursurile de două săptămâni vor include prelegeri live cu experți și practicieni. De asemenea, vor fi oferite tururi virtuale de teren. Sesiunile vor fi înregistrate și puse la dispoziție pentru vizionare ulterioară. 

Cursurile se vor desfășura în limba engleză, iar studenții ar trebui să aibă o bună cunoaștere scrisă și vorbită a limbii.

Procedura de aplicare:

  • Pentru a aplica pentru o bursă EU4MD, vă rugăm să trimiteți un e-mail (care să precizeze în mod clar dacă aplicați la EDWS sau EDSS) la drugswinterschool.cies@iscte-iul.pt
  • Pentru informații detaliate despre programe și despre modul de înregistrare, vă rugăm să accesați acest link
  • Termen limită pentru depunerea cererilor: 8 februarie 2021

Proiectul EU4MD este finanțat de UE, susține disponibilitatea națională și regională în zona PEV pentru a identifica și a răspunde la amenințările legate de sănătate și securitate legate de droguri. Din 2019, aproximativ 11 practicanți din Armenia, Belarus, Georgia, Moldova, Palestina, Tunisia și Ucraina au avut ocazia să participe la EDSS datorită burselor proiectului EU4MD.

Pentru informații suplimentare despre aceste cursuri online, consultați acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sondaj: Cât de implicați sunt tinerii în luarea deciziilor? U-Report oferă rezultatele chestionării
Next Job // Cotidianul TV angajează Asistent Manager
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − three =