Devino Ambasador ”Hai Moldova” participând la o școală de vară


În acest an, de pe 14 pînă pe 16 iulie, se va organiza a doua ediție a Școlii de Vară – un program care vizează tinerii activi și motivați ce-și doresc să devină ”ambasadori” Hai Moldova și coordonatori în localitățile lor de baștină. Vei avea posibilitatea să-ți demonstrezi și să-ți extinzi potențialul. Vei reuși să organizezi curățarea zonei tale, care se va desfășura pe 23 septembrie 2017 de Ziua Curățeniei Mondiale.

Scopul școlii de vară constă în adunarea a 50-a de tineri activi din toate colțurile țării pentru crearea unei comunității de cetățeni implicați și responsabili și pentru a crea o comunitate a coordonatorilor Hai Moldova.

Rolul tău ca Ambasador Hai Moldova este unul vital în cadrul campaniei, deoarece doar cu ajutorul tău este posibil să facem țara mai curată. Tot ce trebuie să faci este să identifici în localitatea ta un spațiu unde se aruncă în mod neautorizat gunoiul (parc, lac, marginea râului, pădure, câmpie din apropierea localității) și să completezi acest formular până la data de 31 mai 2017:https://goo.gl/oVdnDa

În cadrul școlii de vară Hai Moldova vei:

  1. Cunoaște tineri cu care împarți aceleași viziuni
  2. Învăța cum să lucrezi cu APL-urile și ONG-urile
  3. Învăța cum să creezi o echipă și să lucrezi cu ea
  4. Învăța despre legislația Republicii Moldova în ceea ce privește protecția mediului
  5. Deveni Ambasador Hai Moldova

După finalizarea anului  2017, vei avea datoria principală – de a organiza o zi de curățenie pe 23 septembrie 2017 care-ți va permite să te simți mîndru pentru localitatea ta!

Programul va avea loc în perioada 14-16 iulie 2017. Transportul din Chișinău spre locul de training, cazarea și mâncarea sunt asigurate de organizatori.

P.S.: Pentru mai multe detalii despre activitățile în cadrul campaniei, citește “Ghidul unui Ambasador Hai Moldova”: https://goo.gl/doFb6q.

– Sursă: http://www.civic.md/component/content/article.html?id=37284#sthash.kSNaWH8O.dpuf

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Discută cu deputații, explorează sălile de ședință și află mai multe despre Parlamentul Republicii Moldova la Zilele Parlamentului
Next Ocupă postul de Inginer într-o companie internațională în domeniul producerii automotive
Mentenanta
About the author

Mentenanta

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 18 =