Descoperă diversitatea și frumusețea culturii basarabene, la Timișoara


Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”, Ediția XXIV:

Între 30 martie și 5 aprilie 2024, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara aduce în atenția publicului Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”, Ediția XXIV. Evenimentul își propune să promoveze și să celebreze cultura basarabeană prin intermediul unei serii variate de activități culturale, artistice și educaționale.

Oportunitate de a descoperi cultura Basarabeană

Festivalul oferă participanților și spectatorilor ocazia de a experimenta și de a se bucura de tradițiile, valorile și frumusețea culturii moldovenești prin:

  • Expoziții de pictură și fotografie
  • Prestații de dans popular și prezentări de modă a portului tradițional
  • Concerte live, inclusiv concertul interpretei Prima Dragoste
  • Proiecții de filme autentice moldovenești
  • Evenimente educaționale, cum ar fi lecții de istorie în licee din Timișoara

Promovarea culturii Basarabene: Un obiectiv esențial

Festivalul „Zilele Basarabiei” a fost creat în 2001 și a devenit un pilon cultural în Timișoara, susținând promovarea și aprecierea culturii moldovenești. Organizatorii își propun să ofere participanților experiențe memorabile și să consolideze legăturile culturale și interculturale.

Urmărește evenimentul pe social media

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informații și noutăți despre Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”, urmăriți pagina de Facebook a evenimentului și contul de Instagram al Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara:

Nu ratați oportunitatea de a vă bucura de cultura moldovenească și de a sărbători diversitatea culturală la Timișoara!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te și participă la Conferința Internațională a Tineretului despre Biodiversitate în Japonia
Next Dioxidul de titan: de ce nu trebuie utilizat în produsele alimentare
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 14 =