Descoperă alături de youth.md cele mai bune facultăți de IT din Europa


e-learning education concept, learning online with webinar, video tutorial, internet lessons

Asemenea companii precum Facebook, Apple și Google care domină lumea, îți dau impulsul să te interesezi care sunt cele mai bune facultăți de IT din lume. Cu atâtea domenii diferite, de la divertisment, mass-media și jocuri la cumpărături, servicii bancare și chiar munca online, nu este o surpriză faptul că inginerii de software sunt foarte căutați.

Cele mai bune universități de informatică din Europa au trecut printr-o evaluare riguroasă de către organizații de rang popular, cum ar fi Times Higher Education (THE), Universitatea din Shanghai, TopUniversities, QS World și altele.

În continuare îți vom prezenta o listă cu cele mai bune facultăți de IT din lume.

ETH Zurich (Elveția)

Programul de informatică al școlii oferă o bază puternică în ingineria electrică și matematică, precum și opțiuni suplimentare adaptate interesului elevului. În timp ce primul an este predat în întregime în limba germană, multe dintre modulele din al doilea și al treilea an sunt în limba engleză.

Școala se mândrește cu un câștigător al Premiului Turing, în timp ce absolvenți notabili din domeniul informaticii includ directorul IEEE și profesorul de la Harvard, Hanspeter Pfister, pionierul ingineriei software și profesorul ETH Zürich Niklaus Wirth și legendarul matematician John von Neumann.

Universitatea Tehnică din München (Germania)

TUM sau TU München, așa cum este denumit în mod obișnuit, este o universitate publică de cercetare din München, Germania și este clasată ca una dintre cele mai bune universități de informatică din Europa. Universitatea are patru campusuri împrăștiate în Germania și unul în afara țării, de asemenea, în Singapore. Universitatea este specializată în inginerie, tehnologie, medicină și științe aplicate și naturale organizate în 15 școli și departamente.

Universitatea este clasată printre cele mai bune universități de informatică din Europa datorită diplomei de masterat de înaltă clasă în științe și inginerie computațională (M.Sc.CSE) oferită de Departamentul de informatică. Programul este cu normă întreagă, iar limba de predare este limba engleză.

Universitatea de Tehnologie Delft (Olanda)

TU Delft, așa cum este cunoscut în mod obișnuit, este o universitate tehnică publică din Olanda și clasată în mod constant ca cea mai bună universitate din țară. Programul său de inginerie este, de asemenea, proeminent la nivelurile naționale și internaționale de clasare, deoarece sa clasat printre primele 15 din lume în 2020. Universitatea oferă licență, master, doctorat, minor, schimb, onoruri, online și post-academice și programe profesionale într-o gamă largă de programe academice.

Programul de informatică al universității este unul dintre cele mai bune din țară și Europa. Ofertele programului includ un licențiat în informatică și inginerie – care durează trei ani – un master în informatică – care durează 24 de luni pentru a fi finalizat. Limba de predare este engleza.

Universitatea Catolică din Leuven (Belgia)

KU Leuven este o universitate de învățământ superior și cercetare de vârf situată în orașul Leuven, Belgia. Instituția este una dintre cele mai bune universități de informatică din Europa, oferind un program de masterat și masterat avansat în informatică prin Departamentul său de informatică.

Programul de master cuprinde domeniile informatică, informatică, inteligență artificială, inginerie matematică și științe umane digitale. Niciun program de licență în informatică nu este oferit la KU Leuven, de asemenea, cursurile de master sunt complet predate în limba engleză.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Reporter: Popov Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino membru a Echipei de Jocuri Intelectuale a Centrului Municipal de Tineret Chișinău
Next Află cum poți determina ce vitamine îți lipsesc
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 2 =