[De la Psiholog la Tine] Sesiune de informare pentru tineri despre comunicarea în conflicte cu Inga Russu


sesiune de informare psiholog inga russu

[De la Psiholog la Tine] Conflictele sunt o sursă de frustrări? Participă la o sesiune de informare despre comunicarea în conflicte și învață cum să ieși cu bine din această experiență! Invităm tinerii la un eveniment realizat în cadrul proiectului „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” care va avea loc pe 11 noiembrie 2020, ora 15.00, format online. Discuția va fi moderată de către doamna psiholog, psihoterapeut, Inga Russu.

Cine poate participa? 

La sesiunea de informare pot participa toți cei ce doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în conflict, atât tineri, cât și lucrători de tineret, membrii organizațiilor, etc.

Sesiunea de informare, va fi moderată de către doamna psiholog și psihoterapeut, Inga Russu

Costuri de participare?

Evenimentul este gratuit, dar necesită înregistrare în prealabil. Atenționăm că locurile sunt limitate, de aceea recomandăm să vă înscrieți cât mai curând.

Formularul de participare, îl puteți completa aici. Persoanele selectate vor primi un mesaj de confirmare, prin e-mailul indicat în formular. 

Detalii despre conectare:

Această sesiune de informare va avea loc pe 11 noiembrie 2020, ora 15.00, pe platforma zoom. Datele de conectare, le veți primi cu o zi înainte, prin e-mail. 

Despre cum a avut loc evenimentul precedent, despre Inteligența Emoțională, vă puteți informa accesând acest link. 

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză”. Proiectul este realizat de un grup de tineri, în cadrul programului ActivePeace, cu scopul de a crește nivelul inteligenței emoționale în rândul tinerilor. Evenimentul este susținut de către EcoVisio în parteneriat cu Youth.md, Asociația Studenților PsyNation și IM Swedish Development Partners.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [antreprenoriat] Canale de YouTube despre afaceri și startup-uri
Next Job // Keystone Moldova anunță concurs pentru selectarea unui consultant
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =