Contribuie la colectarea datelor despre tineri, răspunzând la Youth Speak Survey Moldova

tineri

youth speak survey moldova tineri

Organizația AIESEC în Moldova îți oferă șansa să călătorești prin toată țară și să aduci un impact în societate. Înscrie-te ca și intervievator la sondajul Youth Speak Survey Moldova și contribuie la colectarea datelor pentru tineri din Republica Moldova.

Este anul 2019 și trăim într-o perioadă unică din istoria omenirii. La moment în lume sunt circa 1,8 miliarde de tineri și este cel mai mare număr de tineri pe care l-am avut vreodată în lume.

În acest context organizația AIESEC a creat sondajul Youth Speak Survey, care are scopul de a strânge opinia tinerilor din diferite părți ale globului. Acest sondaj oferă tinerilor un spațiu pentru a-și exprima opiniile cu privire la aspirațiile în carieră, problemele globale și leadership.

Sondajul Youth Speak Survey Moldova are scopul să colecteze 800 de răspunsuri de la tineri din întreaga Moldova. Chestionarul înglobează trei subiecte principale:

  • Cum văd tinerii lumea în care trăim;
  • Aspirațiile tinerilor în cariera profesională;
  • Cum percep tinerii leadership-ul;
harta youth speak survey tineri

Au nevoie de tineri entuziasmați care doresc să călătorească prin Moldova și să ajute la colectarea chestionarelor, costurile sunt acoperite din partea organizatorilor. Totul ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe acest formular și organizatorii te vor contacta!

Youth Speak Survey Moldova este organizat pentru a doua oară în Moldova de către organizația AIESEC în Moldova. În 2016 au fost colectate 186 de mii de răspunsuri la nivel internațional și 120 de răspunsuri în Moldova. Proiectul este implementat în cadrul Programului de mini – granturi 2019 ,,Tinerii Transformă Țara’’ lansat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova , ca una din activitățile proiectului „Incluziunea tinerilor în politicile publice locale’’ ce este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării”.

Fă-ți vocea TA auzită prin Sondajul Youth Speak Survey Moldova prin completându-l chiar aici aici.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Un program de Granturi Locale pentru organizațiile din zona de nord a Republicii Moldova a fost lansat
Next Participă la un atelier unde vei discuta despre Responsabilitatea Socială Corporativă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 6 =