Dacă îţi doreşti o carieră în domeniul marketingului, comunicării şi PR-ului, acest job este exact pentru tine


Cine angajează ? FSEA

Perioada: Anul academic 2018-2019

Detalii:

Dacă îşi dorești o carieră în domeniul marketingului, comunicării și a PR-ului, FSEA iți ofeă cel mai bun mod de a obține experiență în aceste domenii, să lucrezi într-un mediu internațional, să interacționezi cu oameni de afaceri și să fii implicat în proiecte importante.

Despre FSEA:

Alianța Întreprinderilor Străine Mici în Moldova (FSEA) este o asociație patronală bazată pe calitatea de membru fondată în martie 2016 de trei antreprenori americani. Misiunea acestora este de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil pentru dezvoltarea  întreprinderilor mici și mijlocii care activează în Republica Moldova.

Responsabilități:

Se caută o persoana care sa mențină un brand puternic pentru FSEA, și asta include comunicare externă și activități de marketing pe rețelele noastre de socializare, menținerea paginii web, scrierea noutăților, participarea la evenimentele noastre, promovarea FSEA și menținerea unei legături puternice cu membrii și partenerii alianței.

Livrabile și termene:

Acest internship este deschis pentru următorul an de studii aproximativ 5-8 ore pe săptămână, unde veți lucra la diverse proiecte pe partea de comunicare și le veți raporta Directorului Executiv FSEA.

Sunt necesare creativitatea în scris, cunoștințe de limbă engleză și româna avansat, și cunoștințe în mediului online. Pentru celelalte lucruri, vei fi ajutat să dobândești toate abilitățile care iți vor fi de mare folos în cariera ta!

Modalitate de aplicare:

Pentru a aplica trebuie să trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție răspunzând la întrebarea „De ce eu aș fi cel mai bun pentru internshipul acesta?” la connect@fsea.md, Liliana Busuioc, FSEA Executive Director

Deadline: 17 septembrie 2017

Pentru mai multe informatii despre FSEA intrați pe site-ul: www.fsea.md

 

Sursă: http://www.youthsoroca.md/index.php?mod=news&new_id=1505198352

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un club de discuţii cu genericul: “Realţii de dragoste în adolescenţă”
Next Rezervează-ți timp pentru Şcoala Contabilului Profesionist şi perfecţioneză-ţi abilităţile în acest domeniu!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + seven =