Curs online despre storytelling pentru societatea civilă


Organizațiile societății civile din țările Parteneriatului Estic se pot înregistra în cadrul unui curs online despre storytelling pentru societatea civilă. Cursul ajută la o mai bună comunicare despre proiecte și la implicarea mai multor oameni prin utilizarea tehnicilor de storytelling.

Liderii societății civile, liderii de proiect, managerii de comunicare care lucrează în organizațiile societății civile, activiști, voluntari, lideri de start-up-uri sociale și antreprenori sociali din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina vor învăța cum să transforme mesajele în povești interesante, să schimbe percepțiile publicului despre mesajele lor și difuzează poveștile lor pe scară largă și convingător.

Cursul este împărțit în patru module diferite, luând cursantul pas cu pas de la cum să „găsească” povestea până la cum să o rafineze, să o producă și să o difuzeze.

Cursul reunește profesioniști și creativi din regiune – experți academicieni, copywriteri profesioniști, precum și artiști și producători video.

Cursul este disponibil în engleză și rusă. Certificatele se acordă automat în urma finalizării testelor online integrate în curs.

Mai multe detalii, vezi aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs deschis de alegere a membrilor Consiliului de Presă din RM
Next Oportunitate pentru tinerii din nordul țării. Business Skills Hub organizează un program de instruiri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 6 =