Urmărește cursul de educație financiară și descoperă cum gestionezi inteligent banii


educatie financiara ucip

Vrei să gestionezi mai ușor banii pe care îi ai? Urmărește cursul de educație financiară, marca UCIP IFAD. Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) a lansat campania de educație financiară ce constă din video explicative privind modul de administrare a finanțelor de care dispui.

„Vrei să-ți controlezi mai bine banii? Începe acum”, vine ca un instrument de suport pentru cei care doresc să învețe să-și administreze eficient banii personali. Video vorbește despre importanta unei evidențe clare a veniturilor și a cheltuielilor, despre structurarea unui buget excedentar sau cel puțin echilibrat. Acesta oferă indicii despre cum să stabilești un set de obiective clare și importante pentru a asigura o stabilitate financiară pe termen lung.

Pentru a construi un viitor financiar de succes, ai nevoie de anumite cunoștințe despre BUGET și gestionarea inteligentă a acestuia. Este un exercițiu de gestionare a finanțelor personale care implică, disciplină, angajament și perseverentă in înregistrarea tuturor cheltuielilor și mai ales în distribuirea și respectarea planului stabilit, astfel încât la sfârșitul fiecărei perioade de calcul bugetul sa fie cel puțin echilibrat.

Construirea unui buget individual nu este o activitate complicată, iar utilizarea lui este menit să aducă îmbunătățiri vizibile în viața celui care îl utilizează.

De asemenea, pentru a primi o informație mai amplă despre cum să îți administrezi finanțele personale, puteți descărca ghidul de educație financiară accesând http://www.ucipifad.md/wp-content/uploads/2018/12/Ghid_-Educatie-financiara.pdf.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) a fost creată de către Guvernul Republicii Moldova pentru implementarea programelor IFAD, după aderarea Republicii Moldova la Fondul internațional pentru Dezvoltare Agricolă în anul 1996.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Job full-time pentru tineri în domeniul marketing
Next CNTM selectează traineri în cadrul rețelei „U-Ambasadori”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *