Cum îmbunătățim starea de spirit. Vezi care e cel mai bun remediu


Starea de spirit nu se tratează cu pastile, un tratament potrivit ar fi deliciile preferate, plimbările, întâlnirile cu prietenii și desigur hainele frumoase. Chiar dacă nu te simiți bine, o rochie potrivită poate schimba radical situația, și te poate face să zâmbești.

O haină exprimă ceva din tine. Poate nu mereu observi asta, dar dacă stai să-ți analizezi ținuta vei înțelege că aceasta a spus celor din jur o poveste despre tine. Orice articol vestimentar are o încărcătură emoțională, o poveste, dar și un moment special pentru care a fost creată, care la rândul lor vor influența psihicul celui care o va purta.

Atât prin culori, cât și prin croiul lor, hainele ne pot influența starea de spirit. Dincolo de tranduri, oamenii ar trebui să țină cont de nivelul de confort și de încredere pe care le simt atunci când îmbracă un articol vestimentar sau altul.

Indiferent că vrem sau nu să admitem, hainele își pun amprenta pe starea noastră de spirit, ele reprezentând cartea noastră de vizită, fiind unul dintre primele aspecte cărora le oferim atenție atunci când interacționăm.

Cu toții am avut momente când nu ne-am simțit confortabil în pielea noastră, această senzație se datorează inclusiv și pieselor vestimentare pe care le purtăm în acel moment. Când o haină ne oferă această senzație poate însemna, de obicei, unul dintre următoarele lucruri: fie culorile nu ne avantajează, fie croiul nu se potrivește siluetei, fie piesele vestimentare nu se potrivesc personalității stilistice, sau compoziția este una nereușită.Pe de altă parte, alegând cu atenție ținuta, putem readuce în lumină punctele forte ale siluetei noastre, creând totodată energie pozitivă.

O greșeală majoră care trebuie evitată atunci când ne completăm garderoba este de a nu aborda tendințe și direcții vestimentare populare în mediul online, dar care nu au nici-o tangență cu personalitatea noastră, viața profesională și preferințele estetice. Deci este bine să ne cunoaștem propriile automatisme vestimentare și să completăm neajunsurile. La fel este nevoie să ne creăm o gamă cromatică personală, pe care ne putem baza în orice situație. Aceasta se stabilește în funcție de caracteristicele fizice proprii, preferințele personale, obiectivele profesionale.

Oricât de trist ar fi, aspectul nostru este capabil să ne ridice soarele pe cer într-o zi posomorâtă.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Burlea Aliona

Fotografie: Tkaner.com

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Prezentarea programului TOEFL la America House Chișinău
Next 7 destinații din România unde toamna este și mai frumoasă
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =