Cunoaște mai multe metode participative pentru interacțiuni online, în cadrul unei serii de evenimente


metode participative online evenimente

Credeți că spațiul online poate oferi posibilități pentru a avea experiențe participative și a forma conexiuni autentice între oameni, mai ales în contextul nostru curent? Dacă sunteți curioși, proiectul Parteneri în Participare vă invită la o serie de evenimente, o data pe luna unde vom învăța, încerca și face schimb de diferite metode participative pentru interacțiuni online. Puteți fi facilitatoare, membru sau lider al unei echipe, învățătoare, oricine care dorește să lucreze online cu un grup în mod participativ. 

Evenimentul este oferit de două ori pentru a acomoda posibilitățile diverse de orar.

  • 24 februarie, 18:00 – 20:00, Zoom
  • 25 februarie 10:00 – 12:00, Zoom

Tema: Structuri Eliberatoare (Liberating Structures)

Despre temă:

Lucrați mai bine cînd vă simțiți implicat/ă? Considerați că cele mai bune rezultate vin din lucrul autentic în echipă? Poate ați observat că cele mai bune idei vin din direcții neașteptate? Ați vrea să utilizați potențialul Dvs. intelectual deplin și să oferiți la alții această posibilitate? Structurile Eliberatoare – o serie de metode participative de lucru cu grupurile ne permit să facem aceasta posibil. 

Limba: Româna (participanții pot contribui și în rusă)

Facilitatoare:  Violeta Frimu-Patel 

Detalii organizatorice:

Important (!): Această sesiune online presupune o interacțiune activă între participanți, adică utilizarea microfonului, chat-ului, accesarea a cîteva link-uri și editarea Google Slides sau alte aplicații, de aceea vă rugăm să utilizați laptop-ul sau computer-ul cu acces la internet stabil și cu microfon funcțional. 

Locul: Evenimentul va avea loc online în ZOOM. Pentru a primi accesul la eveniment pe ZOOM, vă rugăm să vă înregistrați în acest scurt formular pînă pe data de 23 februarie.

Procedura de înregistrare:

Formularul de înregistrare, îl găsești aici.

Evenimentul este oferit gratis. Numărul minim de participanți: 6 persoane. 

Misiunea proiectului Parteneri în Participare este să creștem cultura colaborării și facilitării în Moldova și în regiune pentru că viitorul depinde de capacitatea noastră de a fi și lucra împreună.

Urmăriți anunțurile cu privire la evenimentele viitoare pe pagina noastră de Facebook: Practicing Participation in East Europe

Despre moderatoare:

Violeta Frimu-Patel – 19 ani de experiență în facilitare și training cu grupuri din Moldova, Ucraina, Elveția, Marea Britanie, Rusia, India, Cambodia, Vietnam, Tailanda, SUA. Deține gradul de Master în Participare, Putere și Schimbări Sociale de la Universitatea din Sussex și Institutul de Studii în Dezvoltare din Marea Britanie și este co-trainer la Institutul de Afaceri Culturale (ICA) din Marea Britanie. Are o pasiune pentru activarea potențialului grupurilor din Europa Centrală și de Est prin metode dialogice și participative de colaborare, care se aplică la situații complexe.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii bine cu tine: ateliere live de consiliere psihologică
Next UTM invită elevii să participe la concursul „Tânărul creator”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *