Fii bine cu tine: ateliere live de consiliere psihologică


ateliere de consiliere psihologică

Ultimul an marcat de pandemie ne-a dat viețile peste cap, ne-a pus la încercare răbdarea și capacitatea de adaptare și ne-a obligat la o serie de reajustări în viața de familie, dar și de la serviciu. Plecând de la toate aceste provocări, noua ediție a săptămânii „Fii bine cu tine”, în versiune online, vă invită la o serie de ateliere live de consiliere psihologică, găzduite de psihoterapeuți cu bogată experiență.

Veți putea astfel afla mai multe despre dependența afectivă în cuplu, despre cum îi puteți ajuta și alina pe copiii rușinoși sau extrem de tensionați, dar și despre cum puteți comunica mai bine la locul de muncă, în ciuda distanțării sociale.

Evenimentele vor avea loc între 23 (marți) – 26 (vineri) februarie și vor fi transmise live pe conturile Facebook ale organizatorilor (Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei – ISTT, Editura Trei și Librăriile Cărturești) și ale partenerului media (revista Psychologies).

Programul pe zile arată astfel:

  • De la rușinea copiilor la rușinea adulților – Roxana Agafiței, psihoterapeut, Marți, 23 februarie, ora 19.00

Roxana Agafiței este psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut practicant sub supervizare, cu o experiență de peste 20 ani. Membră a ISTT, este o susținătoare pasionată a ideii că „acolo unde apar probleme, se ivesc întotdeauna și soluții”.

  • Dependența emoțională în cuplu – Iulia Bardar, psihoterapeut, Miercuri, 24 februarie, ora 19.00

Iulia Adelina Bardar este consilier psihologic și psihoterapeut în supervizare, membru colaborator ISTT și membru co-fondator al Asociației „On Institute”. Absolventă a unui masterat dedicat evaluării și psihoterapiei copilului și familiei, ea este ghidată de motoul: „Cred în oameni și în potențialul nostru de a fi bine și de a ne face bine”.

  • Trauma psihică și dezvoltarea sănătoasă a copiilor și adolescenților – Diana Vasile, PhD, psihoterapeut, Joi, 25 februarie, ora 19.00

Diana Vasile, PhD, psiholog, psihoterapeut și formator, are o experiență didactică universitară de peste 20 ani. Președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, este formator și supervizor în psihoterapie experiențială si în psihoterapii scurte.

  • Ce s-a schimbat la locul de muncă (în noul context pandemic)? – Ana Maria Năstase, psihoterapeut, Vineri, 26 februarie, ora 19.00

Ana-Maria Năstase, consilier și psihoterapeut orientat pe resurse și soluții, are atât experiența asistării psihologice a clienților pe drumul lor către a fi bine cu ei înșiși, cât și expertiza câștigată ca specialist în PR în mai multe companii multinaționale și locale.

Pentru informații suplimentare, accesați pagina evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Locuiești în Bălți? Participă la un eveniment de colectare selectivă a deșeurilor
Next Cunoaște mai multe metode participative pentru interacțiuni online, în cadrul unei serii de evenimente
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =