Vrei să deschizi o afacere în domeniul HoReCa? Vezi cum poți câștiga 2000 de euro


accelerator horeca afacere

HoReCa Business Accelerator, dezvoltat de Hospitality Culture Institute, acordă un premiu de 2000 de euro pentru cel mai bun pitch, independent de posibilele finanțări acordate în program de fonduri de investiții și investitori de tip angel. 

Cu ocazia ediției din 2021a HoReCa Business Accelerator, organizatorii extind aria de selecție pentru start-up-uri în Republica Moldova și în Diaspora românească, printr-un parteneriat cu RePatriot, proiect al Romanian Business Leaders.

Antreprenorii din România, Republica Moldova și din diaspora se pot înscrie în perioada 14 decembrie 2020 – 31 ianuarie 2021, iar bootcamp-ul acceleratorului va fi organizat în perioada 10 februarie – 26 martie 2021. Toate activitățile celei de-a doua ediții HoReCa Business Accelerator vor avea loc online. 

“Extinderea programului HoReCa Business Accelerator reprezintă un moment important în procesul de recuperare a sectorului ospitalității.

Antreprenorii și investitorii inovatori sunt cei care pot da startul unei reveniri în V a sectorului HoReCa, iar noi suntem aici să le facilităm dezvoltarea, să îi punem în contact cu cei mai importanți profesioniști ai industriei și să îi ajutăm să găsească finanțare pentru businessurile lor”, a declarat Robert Agarici, coordonatorul HoReCa Business Accelerator.

Noua ediție va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau idee de afacere în concept de servire a mâncării și băuturilor, concept de produse dedicate sectorului și produselor digitale aplicabile.

Pentru a aplica, completează formularul de participare, aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Festivalul Cinemaiubit, ediția 2020 va avea loc în format online. Vezi programul
Next Copiii pot influența deciziile autorităților și sunt invitați să participe la completarea unui chestionar online
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *