Cunoaște mai multe despre Călin Vieru


Pe culmile succesului se ajunge prin propriile forțe, inspirate din cărți, dar și din experiențele trăite de oamenii predispuși să se simtă afaceriști pe deplin. Așadar, ne propunem să îl cunoaștem împreună pe Călin Vieru, care crede că în fiecare businessman de succes se ascunde un Ostap Bender.

Călin Vieru este un politician, om de afaceri, medic și un romantic din Republica Moldova, născut pe 29 iunie 1965 în Chișinău. Fiind fiul marelui poet Grigore Vieru, știe să pună în valoare diverse motive și meditații cotidiene, însă venit  demult în lumea afacerilor, știe și despre curbele ascendente și descendente analog, care duc la succesul determinat de creativitate intuitivă. Astfel, prima terasă din Chișinău e făcută de Călin Vieru, precum și primul club de biliard, primul club de noapte.

Aventurile sale:

  • 2017, restaurantul Bourbon
  • restaurantul Mojito
  • și poate mai multe aventuri secrete, care necesită responsabilitate și grijă față de consumatori.

Lumea afacerilor deloc străină pentru Călin Vieru, a adus în viața sa premiul ” Omul Anului 2017 ” la categoria Restaurante. După el, creativitatea și mecanismul merg împreună, iar detaliile din acest tandem sunt vitale, numai ele contează.

Este dornic de a inaugura o societate de oameni liberi și sănătoși, însă mai puțin dornic de carne, fiind de mai mult de 20 de ani vegetarian, dar nici chiar un vegan ortodox, toți avem păcate, nu?

Revenind, Călin Vieru spunea că în business e nevoie de un singur talent: să ştii să-ţi alegi oamenii, să te trezeşti cu 24 de ore înaintea altora. E nevoie de adrenalină, de risc şi aventură.

Actualizând, Călin Vieru reușește să deschidă toate ușile pe care și le dorește, promovând liniștea interioară, adevărul, integritatea, libertatea, creativitatea. Omul de afaceri are planuri mari, cu noi orizonturi, aplicând noi secrete în munca sa.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Bogus Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Bursă pentru un program de master EPOG+ într-o universitate europeană
Next 5 motive pentru o călătorie în Sri Lanka
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − seventeen =