Adaugă-ți pe watchlist cele mai populare seriale de comedie pentru adolescenți


Comediile fac parte din categoria de genuri de filme/seriale ce sunt îndrăgite de majoritatea populației. O comedie bună, fie această romantică, de aventură sau dramatică, ne va aduce zâmbetul pe buze fără îndoială. Luați o privire la lista întocmită mai jos de sitcomuri și alegeți pe aceea ce vă place cel mai mult.

Rick and Morty (2013) 

Art of Rick and Morty

Rick și Morty este un sitcom animat științifico-fantastic creat de Justin Roiland și Dan Harmon pentru Adult Swim. Serialul urmărește aventurile pline de eșec ale omului de știință cinic Rick Sanchez și ale nepotului său, Morty Smith, care și-a împărțit timpul între viața internă și aventurile interdimensionale. Serialul a avut premiera pe 2 decembrie 2013 și al treilea sezon s-a încheiat la 1 octombrie 2017. În mai 2018, seria a fost preluată pentru încă 70 de episoade pe o perioadă nespecificată de sezoane.

Friends (1994 – 2004)

Friends' super fans can apply to win $1000 to watch sitcom

Friends este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. Friends a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut succes de asemenea succes în ratinguri, clasându-se în anual în primele 10 cele mai vizionate televizări americane. 

The Office (2005 – 2013)

The Office: The Frustrating, Moving Story Behind Steve Carell Leaving - Den  of Geek

The Office este un serial american de televiziune din genul sitcom, creat de Greg Daniels. Serialul urmărește viața angajaților de la firma fictivă de produse de papetărie Dunder Mifflin Paper Company din Scranton, Pennsylvania. Stilul în care acesta este filmat în stilul unui documentar.

Bojack Horseman (2014 – 2020)

Bojack Horseman Finally Takes Its Characters in New Directions - Study  Breaks

BoJack Horseman este un sitcom de tragicomedie animat american pentru adulți, creat de Raphael Bob-Waksberg. Amplasat în principal la Hollywood, serialul înconjoară un cal antropomorf pe nume BoJack Horseman, starul răvășit al unui sitcom din anii 1990 care își plănuiește revenirea la relevanța celebrităților cu o autobiografie care va fi scrisă de scriitoarea fantomă Diane Nguyen. De asemenea, trebuie să se confrunte cu agentul său Prințesa Carolyn, colegul de cameră Todd Chavez și fostul rival Mr. Peanutbutter, precum și cu luptele sale cu depresia și dependența.

Modern Family (2009 – 2020)

The Pulse: Modern families: fact from fiction

Modern Family este un serial american de televiziune de tip sitcom de familie, creat de Christopher Lloyd și Steven Levitan pentru American Broadcasting Company. Urmărește viețile a trei structuri de familie diverse din suburbiile Los Angeles-ului, legate de Jay Pritchett. Modern Family angajează o distribuție de ansamblu și este prezentată în stil fals, personajele vorbind frecvent direct camerei în segmente de interviuri confesionale.

New Girl (2011 – 2018)

Why 'New Girl' is the absolute worst - Film Daily

New Girl este un sitcom de televiziune american creat de Elizabeth Meriwether și produs de 20th Television pentru Fox Broadcasting Company care a fost difuzat inițial între 2011 și 2018. Serialul se învârte în jurul unei profesoare ciudate, Jess, după ce s-a mutat într-un loft din Los Angeles cu trei bărbați. Nick, Schmidt și Winston; Fostul lor coleg de cameră, Coach și cea mai bună prietenă al lui Jess, Cece, fac și ei parte din serie. Spectacolul combină elemente de comedie și dramă, în timp ce personajele, care au treizeci de ani, se ocupă de probleme personale și de alegeri profesionale.

Brooklyn Nine – Nine (2013 – 2021)

Brooklyn Nine-Nine: 10 Funniest Characters, Ranked | ScreenRant

Brooklyn Nine-Nine este un serial de televiziune de comedie procedurală a poliției americane care a fost difuzat pe Fox, difuzat ulterior pe NBC din 17 septembrie 2013 până în 16 septembrie 2021. Serialul se învârte în jurul lui Jake Peralta, un detectiv al Departamentului de Poliție al orașului New York din Secția 99 din Brooklyn, care intră adesea în conflict cu comandantul său, căpitanul  Raymond Holt . Restul distribuției îi are pe Rosa Diaz, Terry Jeffords, Amy Santiago, Charles Boyle, Gina Linetti, Michael Hitchcock și Norm Scully .

How I Met Your Mother (2005 – 2014)

How I Met Your Mother: Main Characters Ranked By Intelligence

How I Met Your Mother este un sitcom american care a rulat pe canalul american CBS între 19 septembrie 2005 și 31 martie 2014. A fost creat de Craig Thomas și Carter Bays, care au fost și producători executivi ai serialului și au scris scenariul multor episoade. Stabilit în Manhattan, serialul urmărește viața socială și romantică a lui Ted Mosby și a prietenilor săi Marshall Eriksen, Robin Scherbatsky, Lily Aldrin și Barney Stinson . La începutul episoadelor, personajul principal, Ted, voce interpretată de Bob Saget, deși nu apare, le povestește celor doi copii ai săi, în anul 2030, evenimentele care au dus la întâlnirea sa cu mama lor.

The Good Place (2016 – 2020)

Someone royally forked up': how The Good Place turned hellish | The Good  Place | The Guardian

The Good Place este o serie de televiziune fantezistă americană creată de Michael Schur. Seria a avut premiera pe 19 septembrie 2016 pe NBC. Seria se concentrează pe Eleanor Shellstrop, care se trezește în viața de după moarte și este prezentat de Michael la “The Good Place”, o utopie foarte selectivă, asemănătoare Heaven-ului, pe care a conceput-o ca o răsplată pentru viața sa dreaptă . Cu toate acestea, își dă seama că a fost trimisă din greșeală și trebuie să-și ascundă comportamentul imperfect din punct de vedere moral în timp ce încerca să devină o persoană mai bună și mai etică. 

Parks and Recreation (2009 – 2015)

Parks and Rec cast: Where are they now? | EW.com

Parks and Recreation este un serial de televiziune de satiră politică americană, creat de Greg Daniels și Michael Schur.  Serialul o are în rolul principal pe Amy Poehler în rolul lui Leslie Knope, un birocrat de nivel mediu din Departamentul Parcuri din Pawnee, un oraș fictiv din Indiana. În ansamblul și distribuția secundară îi apar pe Ann Perkins, Mark Brendanawicz, Tom Haverford, Ron Swanson, April Ludgate, Andy Dwyer, Ben Wyatt, Chris Traeger, Garry „Jerry” Gergich, Donna Meagle și Craig Middlebrooks.

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Cernețchi Alisa

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Stagiu de practică în Slovacia prin programul „Digi Talents” pentru studenții TIC
Next Cariera Mea revine cu un nou eveniment pentru tineri despre profesia de avocat!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 6 =