Cunoaște-i pe Miss & Mister Jeans Party


La data de 14 octombrie 2021, în incinta Liceului Teoretic Republican ,,Aristotel’’, a avut loc mult așteptatul Jeans Party! În continuare, îi vom cunoaște pe Cristian Chirilov și Emanuela Costișanu, care ne vor spune mai multe despre eveniment, dar și despre titlul pe care l-au câștigat.

Ce a sărbătorit liceul ,,Aristotel” astăzi?

E – Astăzi am sărbătorit ,,Jeans Party”, un eveniment la care toată lumea a trebuit să vină într-un articol ce face parte din categoria denim, iar tematica a fost lumea și istoria blugilor!

C – Aceasta este a IV-a ediție a acestei serbării, devenită deja o tradiție anuală. În liceul nostru este obligatorie uniforma, iar posibilitatea de a purta jeans la școală este ceva neobișnuit pentru noi. Toți elevii s-au bucurat din plin de această zi ce promovează individualitatea!

Ce activități au avut loc pe parcursul zilei?

E – Au fost mai multe activități interactive, printre care și un concurs în urma căruia s-au desemnat Miss & Mister Jeans Party. Fiecare pereche participantă a trebuit să treacă prin diferite încercări, cum ar fi: defilarea ținutelor, legarea cravatei contra cronometru și întrebări de cultură generală. În final, scopul principal a fost să acumuleze cele mai multe puncte!

Care a fost runda ta preferată?

E – Cu siguranță defilarea, pentru că a fost foarte spontană și deosebită. Inițial am crezut că acesta a fost cel mai rău moment al nostru, dar de fapt a fost cel care ne-a garantat succesul!

C – Probabil cea cu nodul de cravată, deoarece am efectuat-o într-un timp record – 18 secunde! Anume aceasta a fost cea care ne-a adus cele mai multe puncte, ulterior acumulând un total de 52 de puncte – cel mai mare scor!  

Care a fost runda care ți-a plăcut mai puțin?

C – În cazul meu a fost defilarea! Inițial ne creasem un concept, dar din lipsă de timp nu am reușit să discutăm toate detaliile și am ajuns să improvizăm. Ulterior am aflat că de fapt a fost mai bine decât am crezut noi și juriul ne-a apreciat prestația!

Cum te-ai simțit când ai aflat că sunteți perechea câștigătoare?

E – M-am simțit minunat, chiar nu m-am așteptat că vom câștiga! Sigur aș mai participa la asemenea competiții și încurajez și alți elevi să participe pentru a-și crea amintiri de neuitat!

De ce ar trebui ca tinerii să fie antrenați în așa gen de activități?

C – Consider că evenimentele acestea sunt extrem de bune și necesare, fiindcă implică mai multe laturi ale persoanei și o ajută să iasă din propria zonă de confort.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiune de informare despre oportunitățile de finanțare ale Fondului Visegrad
Next Concurs de granturi pentru ONG-uri în domeniul educației incluzive
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 6 =