Debate Club: Voting Rights


Debate Club: America House Chișinău vă invită miercuri, 21 Octombrie la o dezbatere despre drepturile de vot pentru o categorie specială de oameni.

Întrebarea dezbaterii este următoarea: „Ar trebui să poată vota persoanele condamnate pentru o infracțiune, persoanele cu dizabilități mintale sau persoanele fără adăpost? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce? ”

Una dintre cele mai critice modalități prin care indivizii pot influența luarea deciziilor guvernamentale este prin vot. Votul este o expresie formală a preferinței pentru un candidat la funcție sau pentru o propunere de soluționare a unei probleme. Votul are loc, în general, în contextul unei alegeri naționale sau regionale la scară largă, cu toate acestea, alegerile locale și comunitare la scară mică pot fi la fel de importante. ” Vă rugăm să pregătiți o listă de argumente pro și contra pornind de la întrebarea generală a dezbaterilor, astfel încât să putem avea o discuție productivă și utilă acum în contextul în care în mai multe țări din lume au loc fie alegeri locale, parlamentare sau prezidențiale.

Link eveniment: https://bit.ly/3jbYpnc

Link pentru inregistrare: https://bit.ly/3kdUacf

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ziua mondială a Sănătății Mintale
Next EU Debates Cafe te invită la o nouă discuție în format online
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 4 =