Concerte caritabile online în fiecare zi de miercuri. Media Show Grup te invită!


Media Show Grup concerte caritabile online

Când toate concertele se amână, Media Show Grup mută concertele pe online! Live for Live îți pregătește câte un show live în fiecare zi de miercuri!

Fiecare miercuri, începând cu 22 aprilie, ora 19:00 accesează pagina Live for Life (link aici) pentru a savura un show live.

Vei avea senzația că ești la un concert veritabil – sunet perfect, spectacol de lumini, grafică pe ecrane, un platou scenic amenajat profesionist, prezentator, și chiar interacțiune și schimb de idei live.

Va urma o serie de asemenea show-uri inedite, câte unul pe săptămână. Pentru fiecare dată, un nou subiect de discuție. Doar vizionează și savurează!

Care e scopul organizarii acestor concerte?

Agenția de evenimente Media Show Grup doresc să creeze un spațiu în care să ne susținem unii pe alții.

Inclusiv, să susțină medicii din țara noastră, lansând opțiunea de colectare de donații în regim live pe parcursul show-ului, iar din suma colectată să achiziționeze echipament de protecție.

Dar nu în ultimul rând, să te susțină pe tine, cel de acasă, cu bună dispoziție și o îmbrățișare artistică. Să susținem artiștii care sunt dornici de spectatori și de o evoluție „ca la carte” pe scenă.

Prin Live for Life organizatorii oferă o platformă profesionistă online, prima din Republica Moldova, unde artiștii pot concerta, creând complex conceptul unui concert de nivel profesionist în condiții de izolare, în studioul Media Show Grup, echivalentul unuia dintr-o sală de concert.

Mai multe detalii, vei găsi accesând aici pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Lecții online de pregătire pentru BAC 2020 (program pentru 21.04-24.04)
Next Campania online „COVID-19. Cum îl văd eu?” implică-te și tu!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 16 =