Program de instruire online pentru lucrători de tineret și tineri


Program de instruire online pentru lucrătorii de tineret

Înscrie-te pentru un program de instruire online pentru tineri și lucrători de tineret. Dezvoltă competențe noi alături de alți tineri activi!

Înscrie-te la acest program de instruire online și beneficiază de comunicare și interacțiune online cu lucrătorii de tineret din toată țara, tineri, voluntari, dar și formatori cu experiență vastă în domeniu. Programul include 21 de sesiuni tematice și se va desfășura în perioada aprilie-iunie 2020. Mai multe detalii urmează pe parcurs.

Programul a fost lansat pe 10 aprilie 2020 și va continua în fiecare marti și joi, ora 15:00. Tematicile sunt diverse, precum: Instrumente de comunicare şi lucru cu tinerii la distanţă; Metode de ghidare a tinerilor în alegerea unei meserii; Activităţi non-formale de educaţie pentru drepturile omului și multe altele.

Programul mai exact și alte detalii le găsești accesând acest link.

Certificarea și validarea cunoștințelor și competențelor dobândite în cadrul acestui program de instruire online, va fi realizat prin intermediul Sistemului Digital de Insigne (Open Bagdes System) care recunoaște participarea la acest program și reprezintă un instrument de vizualizare, planificare și accesare a rezultatelor atinse.

Programul este susținut în cadrul Fondului Comun pentru dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării tinerilor al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Swiss Cooperation in Moldova și UNFPA Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum decurge procesul de studii la distanță? Expune-ți părerea ta
Next Lecții online de pregătire pentru bacalaureat 2020 UTM (orar 13-17 aprilie)
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 1 =