Sesiune de traininguri „Voluntari pentru o capitală prietenoasă”


voluntari

În perioada 10 octombrie – 18 octombrie 2020 se va desfășura sesiunea de traininguri „Voluntari pentru o capitală prietenoasă”. Seminarele vor avea subiecte actuale și vor aborda teme atât despre implicarea tinerilor în activități de voluntariat pe timp de criză cât și despre dezvoltarea unui anturaj urban prietenos tinerilor.
Întregul proiect se va desfășura pe durata lunii octombrie, pe parcursul a 2 weekend-uri și se va încheia prin crearea unui spațiu prietenos pentru tinerii voluntari Young Caritas Moldova în spațiul oferit de Fundația de Binefacere Caritas Moldova, inaugurat la data de 14 octombrie, în cadrul sărbătorii – Hramul orașului.

Proiectul are ca scop principal informarea și sensibilizarea tinerilor din municipiul Chișinău și suburbiile lui asupra subiectelor legate de voluntariatul în condiții de criză și crearea și păstrarea unui spațiu urban prietenos tinerilor. De asemenea proiectul vine să susțină tinerii care se confruntă cu incertitudini în privința implicării lor în viața socială a municipiului. 

Dacă vrei să ni te alături și tu, trimite o scrisoare de motivație la adresa de e-mail: mihaela.racovita@caritas.md până vineri, 9 octombrie, ora 12:00.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă Drepturile Omului împreună cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău și ADC
Next 50 de expozanți și-au expus produsele la Caravana IarmarEco din Chișinău
Caritas Moldova
About the author

Caritas Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + nineteen =