Concurs de proiecte pentru elevi „Școala Orașului Verde”


Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău anunță concursul proiectelor de ecologizare „Școala Orașului Verde”. Concursul este dedicat susținerii instituțiilor de învățământ primar, secundar ciclul I și II, special și extrașcolar, fondatorul cărora este Consiliul municipal Chișinău.

Scopul concursului constă în crearea oportunităţilor ce asigură realizarea acţiunilor instructiv-educative complexe pentru dezvoltarea competențelor de elaborare a proiectelor de ecologizare a școlilor publice municipale, cu implicarea activă a elevilor, cadrelor didactice, părinților şi altor părți interesate. Creșterea gradului de responsabilizare a tinerei generații privind realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă în comunitate.

Cine se poate înscrie?

Elevii instituțiilor de învățământ primar, secundar ciclul I și II, special și extrașcolar, al căror fondator este Consiliul Municipal Chișinău.

Perioada de desfășurare a concursului: octombrie 2021-martie 2022.

Conceptul de proiect va fi expediat electronic la adresa de e-mail: scoalaecochisinau@gmail.com până la data de 1 decembrie 2021.

Informații suplimentare, pot fi consultate aici.

DGETS își propune să susțină școlile publice de a se poziționa pe o nouă treaptă de dezvoltare care va servi drept modele de promovare a bunelor practici sustenabile privind reducerea impactului activității de exploatare a resurselor și bunurilor asupra mediului.

Zeci de școli publice vor fi finanțate pentru realizarea acțiunilor de ecologizare, ca urmare a participării la concurs.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii juriști se pot înregistra în cadrul programului „Acțiune pentru Justiție”
Next La ASEM a fost lansat concursul „Cel mai bun student”, ediția a XIX-a
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =