Participă gratuit la un program de instruire pentru fete sau femei și descoperă-ți vocația pentru IT

codifun, carieră IT, program de instruire, Asociația Naționale a Companiilor din Domeniul TIC, Tekwill.

Vrei să pășești spre o carieră IT și vrei să te asiguri că vei avea parte de o experiență de învățare captivantă și descoperiri care îți vor redefini perspectivele profesionale? Completează formularul de înregistrare și participă la evenimentul de lansare a programului Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC, care va avea loc pe 30 septembrie, ora 15.00, la Tekwill.

Prin completarea acestui formular devii partea a unui program de instruire lansat în premieră în țara noastră, prin intermediul căruia 500 de fete și femei din Republica Moldova vor obține cunoștințele și vor dezvolta toate abilitățile necesare poziției de Programator/Developer Front End Developer.

Programul de instruire este realizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu sprijinul financiar al Guvernului Suediei și UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) în cadrul Proiectului „Abilitarea femeilor în domeniul tehnologiilor”. Cursurile vor fi livrate de compania Codifun.

Front end development presupune activitatea de programare a interfeței site-ului sau aplicației web cu care interacționează utilizatorii. În cadrul cursului vei însuși noțiunile de bază care sunt necesare creării unui site web sau a unei aplicații cu o structură semantică puternică. În același timp, vei învăța să construiești produse ce vor oferi utilizatorilor experiențe web interactive, comode și plăcute.

Programul se va desfășura în perioada octombrie 2018 – mai 2019. Pe parcursul a 6 luni vei studia online, câte minim 15 minute pe zi, pentru a acumula 8 000 de puncte la cele patru cursuri din specialitate: HTML, CSS, Javascript, VueJS+ES 6. Următoarele 2 luni vor fi dedicate atelierelor practice, în cadrul cărora vei studia fiind îndrumată de un mentor. În total, vei parcurge 40 de ore de instruire practică, realizate la centrul de training.

Mai multe detalii vei afla la evenimentul de lansare a Programului, pe data 30 septembrie 2018, ora 15:00, la Tekwill (m. Chișinău, str. Studenților 9/11).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Îți dorești să fii trainer la MOLDOVA DEVELOPER CONFERENCE 2018? Înregistrează-te!
Next Dorești să participi la Diamond Challenge Moldova? Vino la sesiunea de informare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − two =