UNICEF Moldova angajează un specialist pentru dezvoltarea adolescenților


unicef moldova job

UNICEF Moldova caută un specialist responsabil pentru dezvoltarea adolescenților, care va oferi asistență tehnică, operațională și administrativă profesională pe tot parcursul procesului de activitate a programului: „Acțiunea consolidată de gen în raioanele Cahul și Ungheni”.

Scopul general al acestui proiect UNICEF Moldova este de a promova egalitatea de gen, abilitarea femeilor prin implementarea consolidată a integrării de gen în politicile publice locale și de a combate violența în familie care afectează femeile și copiii.

Calificări și experiență:

  • Licență universitară într-unul din următoarele domenii: antropologie, psihologie, sociologie, educație sau un alt domeniu relevant.
  • Este necesar minimum un an de experiență profesională în planificarea și managementul dezvoltării sociale în domeniile conexe dezvoltării adolescenților.
  • Experiența relevantă în domeniul protecției copilului și a domeniilor conexe, dezvoltării și gestionării programelor / proiectelor într-o agenție sau organizație a sistemului ONU este un atu.
  • Experiența în regiunile locale și / sau în gestionarea programelor finanțate de Uniunea Europeană, precum și promovarea programelor de egalitate de gen este un avantaj foarte puternic.
  • Este necesară fluență în engleză și română. Cunoașterea limbii ruse sau mai multor limbi suplimentare relevante pentru Moldova, inclusiv bulgară, găgăuză, română, ucraineană sau limba semnelor ar fi un atu.

Cum soliciți această funcție:

Pentru a solicita această poziție și pentru a citi informații mai detaliate, vizitați acest link. Cererile pentru această poziție trebuie trimise cel târziu până la data de 24 aprilie 2020.

UNICEF Moldova încurajează toți candidații, indiferent de sex, naționalitate, medii religioase și etnice, inclusiv persoanele cu dizabilități, să se înscrie și să devină parte a organizației.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Informaţie pentru tineri: Istoria Hip-Hopului!
Next Tekwill Academy te invită la un webinar despre Java Marathon
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *