Combaterea dezinformării: Sesiune de formare


Combaterea dezinformării: Sesiune de formare organizată de Google și Asociația COR

Google, în parteneriat cu Asociația Companiilor de Creație COR, organizează o sesiune dedicată combatării dezinformării și utilizării etice a tehnologiilor digitale. Evenimentul este conceput pentru activiștii interesați să contribuie la alegeri libere și corecte prin informare corectă și responsabilă.

Detalii Eveniment:

  • Tematică: Sesiunea va aborda utilizarea etică și corectă a tehnologiilor digitale și a instrumentelor Google, precum și metodele eficiente de combatere a dezinformării.
  • Formatoare: Natalia Zaba, Google Teaching Fellow pentru Europa Centrală și de Est, cu experiență vastă în jurnalism de investigație și combaterea dezinformării.
  • Data și Ora: 11 iulie 2024, începând cu ora 12:00.
  • Locație: Evenimentul va fi organizat online.
  • Înscriere: Pentru a participa, completați formularul disponibil aici.

Care este scopul sesiunii?

Această sesiune oferă participanților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a identifica și combate eficient dezinformarea, contribuind astfel la promovarea unui mediu informativ mai clar și transparent în societate.

Despre Asociația COR: Asociația Companiilor de Creație COR este o organizație non-profit care promovează standardele etice în media și creativitate.

Participarea la această sesiune vă va ajuta să înțelegeți mai bine provocările dezinformării și să utilizați tehnologiile digitale în mod responsabil pentru a susține democrația și transparența în procesele de informare publică. Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți abilitățile în lupta împotriva dezinformării. Pentru alte detalii accesați linkul acesta.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Premiile ASE pentru carte anului - 2024. Vezi cum poți să te înscrii și tu
Next Upcelerator Founder Story: Elevate Kids Edu - Reorientarea tehnologiei în sprijinul educației emoționale a copiilor
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =