Club #19 organizează o serie nouă de evenimente în Râbnița


club #19 atelier de teatru film

Club #19 revine cu noi evenimente pentru tinerii din Râbnița! De data aceasta ai ocazia să participi la vizionarea unui film și la un atelier de teatru de improvizație!

Club #19 este o platformă interactivă în care participanților li se oferă libertatea de a-și exprima propriile gânduri și idei. Un loc confortabil și plăcut pentru a discuta problemele timpului nostru, istoria internă, mondială sau a servi o ceașcă de cafea într-o atmosferă caldă și comfortabilă!

Club #19 – programul zilelor:

Vineri, 7 februarie, ora 18:00:

Vizionarea filmului lui Ivan Vyrypaev, filmat pe baza a șapte piese într-un singur act – „Dansul Delhi”.

Locul de desfășurare a acțiunii este coridorul spitalului din oraș. Eroii fiecărei piese sunt aceiași. Fiecare poveste este construită în jurul unor situații aproape identice – unul dintre eroi a murit sau urmează să moară, alții așteaptă pe coridor. Iar personajul principal, inspirat dintr-o călătorie în India, interpretează un anumit dans „Delhi”.

Sâmbătă, 8 februarie, 16:00:

Atelier de teatru-improvizație pentru începători. Durata – 2,5 ore

Ați auzit vreodată despre teatrul de improvizație? Alătură-te celor de la Club #19 pentru a încerca să improvizați în practică, împreună, va fi cu siguranță distractiv! Nu este nevoie de experiență.

  • Ce este un teatru improvizațional? Acesta este un tip de spectacol în care totul se întâmplă pe scenă: participanții creează scene și situații la fața locului, iar publicul oferă circumstanțe.
  • Ce vei învăța? Cu ajutorul anumitor tehnici, participanții își vor antrena atenția, creativitatea și spontaneitatea. Vor fi o mulțime de jocuri și multă distracție!
  • Cine poate deveni membru? Oricine dorește să încerce ceva nou, să descopere ceva nou, să se testeze și să se redescopere!

Recomandabil să vii în haine confortabile pentru mai multă libertate și comoditate în mișcări.

Trainerul – Natalia Graur, este participantă la reședința de teatru organizată în aceste zile la Club #19, Râbnița.

Află primul despre cele mai tentante oferte pentru tineri, pe youth.md!

Previous Concurs de selectare a organizațiilor gazdă pentru Voluntar American
Next Fii Voluntar ESC în Leipzig Germania timp de 12 luni
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *