Implementează o soluție care contribuie la regândirea incluziunii migranților şi câştigă un grant de 30.000 Euro

EPIM,Incluziune socială a migranţilor, grant

Ați implementat o soluție inovatoare care contribuie la regândirea incluziunii migranților în Europa? 

Regândirea incluziunii este un apel pentru exprimări de interes lansat și finanțat de Programul european pentru integrare și migrație (EPIM) și găzduit de Socialchallenges.eu.

Programul European pentru Integrare și Migrație (EPIM) în parteneriat cu Impact Hub vor să identifice soluții social inovatoare (proiect, un proces, un serviciu, practică) situate într – o UE, AELS sau țări din Balcanii de Vest care abordează incluziunea provocări care privesc tinerii migranți ( 18-35 de ani) și femeile migrante cu o abordare a întregii societăți.

Prin acest apel, EPIM speră să sprijine evaluarea impactului într-un mod care să poată informa politicile, fondurile și practicile europene de incluziune.

Până la 20 de soluții scurte vor participa la o analiză a studiului de caz în care experții în domeniul impactului social vor examina mai atent esența și impactul soluției, precum și posibilele oportunități de scalare.

Se vor selecta până la 8 soluții pentru a se potrivi cu părțile interesate interesate în adaptarea soluției în Belgia, Cehia, Franța, Italia, Portugalia sau Suedia.

Perechile selectate vor fi acordate cu granturi de susținere a capacității de până la 30.000 EUR pentru pregătirea pentru scalarea / transferul soluției.

MODUL DE DEPUNERE A CERERII DVS.

  1. Faceți clic pe “Login / Register” pentru a crea un cont pe www.socialchallenges.eu și pentru a primi actualizări regulate despre apel.
  2. În lista orașelor, selectați “Bruxelles EPIM”, faceți clic pe “Implicați” și urmați instrucțiunile pentru a crea un profil personal și de organizare.
  3. Faceți clic pe butonul “Faceți un pitch” și completați formularul de solicitare.

Solicitanții care înaintează o cerere până la data de 31 iulie 2018 vor primi primul feedback și vor fi verificați eligibilitatea acestora, oferindu-le posibilitatea de a-și îmbunătăți cererea pe baza feedback-ului până la data limită finală din 15 septembrie 2018, 23:59 CET .

Veți găsi mai multe informații în următoarele documente:

 

Vă rugăm să consultați orice întrebare pe care ați putea-o avea despre această invitație de manifestare a interesului la rethinking-inclusion@socialchallenges.eu . 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te şi devino un pioner al cooperării UA- UE
Next Participă la XA Moldova - iCina pe Gratis şi ai şansa să câştigi un IPhone 6
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − one =