Cinci cărți care reflectă viața adolescenților care ți-ar putea plăcea


Books collection isolated on background.

Unii spun că cititul este un mod de a face parte din aventuri fără sa ieși din casa. Ca adolescenți, aventurile ne stârnesc interesul. În acest articol vei găsi 10 cărți care reflectă viața adolescenților ca ți-ar putea plăcea.

1. „The Perks of Being a Wallflower” de Stephen Chbosky

Buy The Perks of Being a Wallflower Book Online at Low Prices in India | The  Perks of Being a Wallflower Reviews & Ratings - Amazon.in

Acest roman obsedant despre dilema pasivității față de pasiune marchează debutul uimitor al unei voci noi provocatoare în ficțiunea contemporană: Perks of Being A WALLFLOWER (poate fi găsit și în romană).

2. „The fault in our stars” de John Green

Amazon.com: The Fault in Our Stars: 8601402233168: Green, John: Books

În ciuda miracolului medical care a scăzut tumora care i-a cumpărat câțiva ani, Hazel nu a fost niciodată altceva decât terminal, ultimul ei capitol înscris la diagnostic. Dar când apare o bruscă complotă numită Augustus Waters, apare brusc la Cancer Kid Support Group, povestea lui Hazel este pe cale să fie complet rescrisă. (valabil în română și engleza)

3. „Looking for Alaska” de John Green

Amazon.com: Looking for Alaska Deluxe Edition: 9780525428022: Green, John:  Books

Miles „Pudge” Halter s-a săturat de viața lui sigură acasă. Întreaga sa viață a fost un mare non-eveniment, iar obsesia sa pentru faimoasele cuvinte din urmă l-a făcut să-și dorească și mai mult „Marele poate” (Francois Rabelais, poet). Se îndreaptă către lumea uneori nebună și oricât de plictisitoare a internatului Culver Creek, iar viața lui devine opusul siguranței (valabil în română și engleza)

4. „Thirteen reasons why” de Jay Asher

Amazon.com: 13 Reasons Why: 9780451478290: Asher, Jay: Books

Nu poți opri viitorul. Nu poți derula trecutul. Singura modalitate de a învăța secretul. . . este să apăsați redare. Clay Jensen se întoarce acasă de la școală pentru a găsi un pachet ciudat, cu numele său pe el, aflat pe verandă. În interior descoperă mai multe casete înregistrate de Hannah Baker – colega de clasă  – care s-a sinucis cu două săptămâni mai devreme. Vocea Hannei îi spune că există treisprezece motive pentru care a decis să-și pună capăt vieții. Clay este una dintre ele. Dacă ascultă, va afla de ce. (valabil în engleza și română) 

5. Colectia Percy Jackson și Olimpienii 

Pachet Percy Jackson și Olimpienii ( 5 volume) - Rick Riordan - Editura  Arthur

Percy Jackson este un copil bun, dar nu pare să se concentreze asupra sarcinilor sale școlare sau să-și controleze temperamentul. Și în ultimul timp, a fi plecat la internat nu face decât să se înrăutățească – Percy ar fi putut jura că profesorul său de prealgebră s-a transformat într-un monstru și ar fi încercat să-l omoare. Când mama lui Percy află, știe că este timpul să știe adevărul despre de unde a venit și că se duce în locul în care va fi în siguranță. ( valabil în română și engleza)

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Sîrbu Bianca

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous O scrisoare în dar pentru cei care o așteaptă
Next Quiz online „Voluntariat – oportunitate pentru tineri”
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + three =