CICDE lansează un Concurs de Vlogging Electoral pentru copii de 7 – 11 ani


cicde concurs pentru copii vlogging electoral

CICDE lansează un Concurs de Vlogging Electoral pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani! Participă ca să te convingi, că orice provocare poate fi tranformată într-o oportunitate!

Cum poți participa la concurs?

Condițiile concursului sunt foarte simple – copiii trebuie să înregistreze un video în care discută cu unul dintre părinți informația pe care a citit-o în Revista „Arci la Secția de Votare”. 

Puteți citi pe roluri, puteți povesti ce ați înțeles, puteți face pe profesorul/profesoara și organiza o mini-lecție pentru frații sau surioarele voastre – fiți creativi și alegeți propria modalitate de exprimare! 

Cerințe tehnice față de materialul înscris în concurs:

  • Materialele video trebuie să fie de o calitate bună și să se încadreze între 90 și 180 de secunde (1,5-3 minute).
  • Video-ul va fi încarcat pe YouTube sau pe pagina de FB a unuia dintre părtinți cu hashtagul #ConcursCICDE, iar link-ul transmis la adresa de mail info@cicde.md
  • Mesajul va mai conține numele, prenumele copilului, vârsta dar și datele de contact ale unuia, sau ale ambilor părinți.  

Premii pentru participanți:

Cele mai bune și originale filmulețe vor fi premiate cu power bank-uri, termosuri și, bineînțeles jucării de pluș Arci și benzile desenate care l-au consacrat.

Prin participare la concurs, copiii își asigură un loc în primul rând la evenimentul de lansare a celei de-a doua ediții  a revistei care se va desfășura la vară. 

Termen limită:

Video-urile pot fi expediate până la data de 5 aprilie 2020, iar dacă aveți întrebări, puteți scrie la adresa electronică info@cicde.md, sau pe pagina de Facebook a CICDE.

Notă* La concursul de vlogging electoral nu pot participa copii angajaților Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral și a Comisiei Electorale Centrale. 

Descoperă mai multe oportunități online, pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Informație utilă - Eticheta coreeană: bunele maniere la masă
Next Platforma invat.online - spațiul unde găsești toate lecțiile înregistrate de profesori
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + thirteen =