Îţi place antreprenoriatul? Acum ai şansa să participi la cea mai mare şcoală din Moldova în acest domeniu

Startup Academy, Antreprenoriat IT, studii gratuite, oportunitate pentru tineri

Startup Academy – primul program complet, comprehensiv și practic în domeniul antreprenoriatului tehnologic, dedicat identificării, stimulării și multiplicării potențialului inovator și de business al tinerilor din Republica Moldova. 
Programul are o durată de 3 luni (septembrie – noiembrie 2018), iar participarea este gratuită și este deschisă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au atins vârsta de 16 ani. 
 Antreprenoriatul IT reprezintă o expediție de explorare a unor terenuri noi de testare, a unor căi necunoscute încă, de inovare continuă pentru a reuși sau pentru a supraviețui. Antreprenorul, asemeni exploratorului, se va ciocni constant cu multiple obstacole, încercări și situații care-i vor pune la încercare dorința de a continua.
În orice expediție, prezența unui ghid experimentat, în care ai încredere totală și care este capabil săte îndrumeze corect chiar și în cele mai dificile situații – este factorul care face diferența. În domeniul antreprenoriatului IT ghidul tău poate fi mentorul, un specialist cu experiență relevantă, o persoană ce a parcurs cu succes aceeași cale pe care tu abia intenționezi să pășești și care este dispus să împărtășească cu tine lecțiile sale de viață.

Transferul de cunoștințe din partea sa, conexiunile pe care poate să ți le furnizeze, încrederea pe care o are în tine și în faptul că vei reuși, mai ales în momentele când ai impresia că totul e împotriva ta – acestea sunt doar câteva din formele pe care le poate lua susținerea din partea unui mentor valoros și care pot fi cruciale pentru ca tu să rămâi ”în joc” sau să renunți.

Viziunea Startup Academy powered by Tekwill este construită pornind de la principiul că mentoratul de calitate este absolut necesar pentru tinerii antreprenori. Mentorii care vor ajuta participanții să-și transforme ideile în adevărate afaceri sunt specialiști cu experiență extensivă în domeniul business, management, marketing, finanțe, atragerea investițiilor.

Pentru a participa la şcoală trebuie completeazi acest formular până la data de 1 septembrie.
Pentru mai multe detalii, accesează pagina programului sau contactează organizatorii la mnemciuc@ict.md.

Startup Academy poweredbyTekwil este o inițiativa realizată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu suportul UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) în cadrul Proiectului ”EmpoweringWomen in Tech” și EFSE DF (Facilitatea de Dezvolare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est).Parteneri Media: Agora, Diez, Locals și Unimedia.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Acum poţi dona pentru a transforma educaţia din Moldova. TwentyTu a fost inclus pe platforma de donații a companiei Google
Next Interact Club Chișinău lansează campania de recrutare a noilor membri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =