Alertă de oportunitate: HACKATHON MEDIA „PUTEREA A CINCEA”


alerta de oportunitate

America House Chișinău invită pe 4 iunie începând cu ora 12:00 reprezentanții instituțiilor mass-media să participe la un interviu cu Mariana Tabuncic – Manager de programe, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) să afle mai multe detalii despre cea de-a șaptea ediţie a Hackathonului media „Puterea a cincea” (https://fb.me/e/1eWIJRggz).

A șaptea ediţie a hackathonului media “Puterea a cincea” este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democraţiei, incluziunii și responsabilităţii în Moldova (MEDIA-M)”, finanţat de USAID şi UK Aid şi implementat de Internews în Moldova. 

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Mobilitate academică în Germania pentru studenții USM
Next Job Club pentru tineri: Descoperă parcursul de la internship la job
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + two =