Zity Mall marchează un an de activitate prin intermediul unui concert grandios

un an de activitate, zity mall, concert, shoping

Cu ocazia aniversării unui an de activitate, Centrul Comercial Zity Mall te invită să petreci o zi memorabilă împreună! Ia-ți familia, gașca de prieteni și vino să te bucuri de rezultatele obținute și să profiți de experiența unui shopping de calitate.

Centrul Zity Mall își lărgește spațiul de cumpărături și odihnă prin lansarea etajului 2 și 3, care va cuprinde o zona de distractii pentru copii și îți va asigura o experiență excelentă de shopping. Ce fel de aniversare fără distracții? Dă tonul bunei dispoziții cu o multitudine de activități pentru întreaga familie.

Vino sâmbătă, pe 20 octombrie, ora 10.00 – 20.00, pe Calea Ieșilor 8 și fii alături de Irina Rimeș, Vanotek sau Lidia Buble.

Au fost amenajate pentru tine mai multe de zone în funcție de interesele tale: gaming zone, realitate virtuală, un spațiu al dispozitivelor electronice special pentru cei pasionați de inovație, zonă fotografică și multe tombole cu premii. Copii se vor bucura de activități interactive în preajma celor mai iubite personaje din desene animate

Previous ELSA Republic of Moldova recrutează tineri activi. Înscrie-te și fă parte din echipă
Next Vezi cum s-a desfăşurat lecţia de geografie „O călătorie culinară în jurul lumii”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *