Burse de merit de 200 de euro lunar, pentru studenți de la ASEM și USM

ASEM, USM, burse de studii,

Foto simbol: headphonesencyclopedia.com

Stundenții de la Facultatea Economie Generală și Drept de la Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) și cei de la Facultatea de Drept de la Universitatea de Stat din Molodva (USM) pot candida pentru bursele de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP 2018.

În cadrul programului vor fi acordate câte 2 burse de merit anuale, în mărime de 200 EURO lunar pentru studenții din fiecare instituție.

Dosarul de participare la concurs se va depune de către fiecare candidat la decanatul Facultății de Drept din cadrul USM și decanatul Facultății Economie Generală și Drept din cadrul ASEM sau pe e-mail: [email protected].

Dosarul de participare la concurs trebuie să includă setul de acte menționat în REGULAMENTUL privind selectarea beneficiarilor.

Actele pentru concurs se recepţionează până la sfîrșitul lunii iulie 2018. Orice solicitare depusă după expirarea datei de 31 iulie 2018 nu se va examina.

Beneficiarii vor fi selectați până pe 20 august 2018.

AVANTAJELE Beneficiarilor bursei de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP:

  • să efectuieze orice tip de practică de specialitate în cadrul ÎCSM Easy Credit SRL;
  • să solicite asistența angajaților Departamentului Juridic din cadrul ÎCSM Easy Credit SRL în activitatea sa de student, inclusiv asistență tehnică și date statistice;
  • să solicite achitarea Bursei de merit în numerar, sau să fie distribuită la achitarea contractului pentru studiile universitare, în beneficiul USM/ASEM;
  • beneficiarii bursei de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP, după absolvire și la solicitare vor fi angajați în mod prioritar, în conformitate cu disponibilitatea funcțiilor vacante, în cadrul Î.C.S.M. Easy Credit S.R.L.

Mai multe detalii despre program, accesați pe pagina web a ASEM.

Succes!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop// Învață secretele picturii în acuarelă
Next Business Breakfast cu Mariana Rufa: Cum poți contribui la progresul afacerilor?
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 14 =