Testează-ți nivelul de cunoaștere a limbii române! Participă la concursul ,,Dictare pentru fiecare” și câștigă premii!


Primăria municipiului Chișinău vă invită să participați la Concursul „Dictare pentru fiecare”, care va avea loc miercuri, 24 august, ora 11:00, în Blocul Central, Sala de curs nr. 137 a Universității de Stat din Moldova (str. A. Mateevici nr. 60). 

Concursul „Dictare pentru fiecare” este prilejuit de Sărbătoarea națională „Limba noastră”, celebrată anual la 31 august.

 Concursul are scopul de a motiva publicul larg să-și verifice competenţele de scriere în limba română, dar și de a-i determina pe cetăţenii Republicii Moldova să promoveze cunoașterea limbii române în conformitate cu normele actuale de gramatică, ortografie și punctuație. Competențele de scriere corectă vor fi evaluate de un juriu alcătuit din filologi cu experiență în cercetarea și predarea limbii române.

Toți cei interesați să-și verifice cunoștințele se pot înregistra aici.
Termenul-limită pentru înregistrare: 23 august 2022, ora 14.00.

Primăria municipiului Chișinău va oferi premii conform criteriilor și cerințelor specificate în Regulamentul concursului.

Rezultatele Concursului „Dictare pentru fiecare” vor fi anunțate pe 31 august 2022, în cadrul evenimentului desfășurat pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, care se va organiza cu începere de la ora 10:00, și vor fi publicate pe pagina de facebook a Facultății de Litere a Universității de Stat din Moldova, precum și pe site-ul oficial al primăriei.

Pentru detalii, puteți contacta la tel. 0 (79) 988658 sau la adresa de email directia.cultura@pmc.md.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Aplică la Future Minority Leaders Initiative, un proiect pentru tineri de 18-35 de ani din minoritățile etnice, lingvistice și religioase din Moldova și Ucraina
Next Program de internship la Purcari Wines. Vezi pozițiile vacante pentru care poți aplica!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 3 =