„Bitdefender Day” – unul dintre cele mai mari evenimente dedicate soluțiilor de securitate informațională de alt nivel

Reliable Solutions Distributor, BITDEFENDER, securitate it

Compania “Reliable Solutions Distributor” te invită să participi la cel mai mare eveniment de securitate IT din țară “Bitdifeder Day”.

Evenimentul este organizat de  către „Reliable Solutions Distributor” împreună cu „Bitdefender” pe 29 mai 2019 la Tekwill HUB, sala “IMAGINARIUM” (str. Studenților 9/11. sect. Râșcani, Chișinău).

Spionajul cibernetic, criptarea datelor si pierderea lor, furtul acestora și expunerea lor publică, spargerea rețelelor și preluarea accesului asupra utilizatorilor, a bazelor de date sau asupra intregii companii sunt rezultatul vulnerabilitatilor care apar din lipsa investitiilor in domeniul securitatii informaționale.

Toate aceste aspecte, tipologia atacurilor, impactul asupra activității companiei, pierderile si riscurile la care sunt expuse, tendințele atacurilor dar și cele mai bune soluții de preventie și protecție vor fi discutate cu specialiștii de securitate de la „Bitdefender” unul dintre cei mai mari producători de securitate informațională la nivel global.

Fii într-un pas cu toate tendințele, la curent cu toate noutățile în domeniul securității, cel mai discutat și important domeniu din ultima perioadă. Participă la evenimentul „Bitdifender Day”, pe data de 29 mai 2019, începând cu ora 09:00, la Tekwill. La sfârșitul evenimentului te așteaptă și o tombolă cu premii din partea organizatorilor.

“BITDEFENDER” este unul dintre cei mai mari producători de securitate la nivel global. Este prima companie care a inventat securitatea la nivel de hypervisor în anul 2017, a introdus conceptul de sandboxing în gama produselor lor, care oferă astăzi protecție 100% împotriva atacurilor de tip ransomware, inclusiv investigația și analiza acestora.

 “Reliable Solutions Distributor” activează pe piața IT din Republica Moldova în calitate de lider în distribuția de soluții hardware și software, inclusiv integrator de sisteme informaționale. Este furnizorul a mai multor soluții de securitatea informațională, gestiunea și monitorizarea infrastructurii IT, circulația electronică a documentelor, telecomunicații, protecția datelor și back-up.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare.

Linkul pentru înregistrare: INREGISTRARE EVENIMENT

Previous APSCF anunță concurs pentru funcția vacantă de asistent/ă proiecte
Next Vino la o nouă ediție Business Practicum și află cum crești vânzările din Facebook
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *