Vino la evenimentul de lansare a Bitdefender BOX, produsul ce protejează dispozitivele de amenințările informatice

Bitdefender BOX, Reliable Solutions Distributor, RSD, noutate tehnologii

Reliable Solutions Distributor va lansa pe 29 noiembrie, Radisson Blu Hotel, sala BLU, orele 18:00, pe piața locală Bitdefender BOX, produsul revoluționar care protejează toate dispozitivele smart din locuință împotriva amenințărilor informatice care ar putea utiliza datele pentru supravegherea vieții personale.

Ajuns acum la cea de-a doua generație, produsul este dezvoltat integral de echipe de cercetare şi dezvoltare Bitdefender din România. Producția acestuia a început în toamna anului trecut și este deja prezent în Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Franța, Japonia și România.

Bitdefender BOX va fi disponibil in Republica Moldova prin distribuitorul exclusiv – Reliable Solutions Distributor.

Bitdefender BOX folosește expertiza de peste 17 ani a companiei Bitdefender în segmentul software și înglobează 21 de brevete de invenţie. Acesta a fost prezentat în premieră anul trecut la târgul de tehnologie Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, SUA, iar în luna noiembrie 2017 a primit premiul Honoree CES Innovation Award în categoria cybersecurity.

Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre dispozitivele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice, conform unui studiu publicat recent.

 

Reliable Solutions Distributor – RSD, este unul dintre liderii din domeniul integrării sistemelor informaționale software și hardware pe piața din Republica Moldova. Cu peste 100 de proiecte implimentate pe diverse soluții, la nivel național, RSD a reușit să devină unul dintre cei mai importanți și de încredere parteneri în ceea ce privește furnizarea soluțiilor IT.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Solidarity Fund PL în Moldova angajează Manager Financiar
Next Urmărește online Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social
Youth.md
About the author

Youth.md

1 Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + fifteen =