Biroul relații cu diaspora invită cineaștii la o discuție online


Biroul relații cu diaspora în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei din Republica Moldova invită cineaștii, actorii, regizorii originari din Republica Moldova stabiliți peste hotare la o conferință Zoom care se va desfășura la 22.01.2022, începând cu ora 15:00 (ora Moldovei).

Biroul relații cu diaspora și Centrul Naţional al Cinematografiei din Republica Moldova au stabilit reperele unei frumoase colaborări, cu scopul de a identifica și a cunoaște mai bine cineaștii talentați din Republica Moldova, stabiliți peste hotare. Pentru ca, ulterior să fie posibilă crearea unei rețele specializate în domeniu, prin intermediul căreia să aibă loc un schimb de idei și proiecte, să fie creată o punte de legătură dintre actorii, regizorii, criticii de cinema din diaspora și cele două instituții din Republica Moldova.

Scopul este scoaterea în valoare a potențialului și talentului conaționalilor noștri, să îi readucem acasă, să îi facem cunoscuți publicului din țară și să le mulțumim pentru experiența și expertiza lor.

În această ordine de idei rugăm respectuos toți liderii de Asociații și Comunități de moldoveni, din orice colț al lumii să faciliteze diseminarea acestor informații și să ne ajute să găsim cineaștii valoroși, cu origini și rădăcini în Republica Moldova.

Pentru a materializa acest deziderat ne propunem să organizăm la 22.01.2022, ora 15:00 (ora Moldovei), o conferință online, în cadrul căreia să ne cunoaștem și să stabilim reperele viitoarei colaborări cu cineaștii noștri de peste hotare.

Link-ul de conectare Zoom va fi transmis în privat tuturor persoanelor care se vor înregistra accesând formularul atașat. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem, să ne auzim și să ne împrietenim.

Pentru cineaștii, actorii, regizorii, criticii de cinema, care își doresc să participe la eveniment rugăm respectuos să se înregistreze accesând acest link.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs internațional de desen „Copii din întreaga lume sunt prieteni”
Next Workshop pentru formatori despre Business Games
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =