Workshop pentru formatori despre Business Games


Organizația Germană Sparkassenstiftung Moldova prin proiectul “Acces la finanțare pentru o dezvoltare durabilă și adaptabilă la schimbările climatice a zonelor rurale din Republica Moldova”, finanțat de către Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, vă invită la Workshop-ul de Informare despre Business Games (Jocuri de Afaceri).

Evenimentele vor avea loc pe 26 ianuarie în orașul Bălți și 28 ianuarie 2022 în Chișinău. Ora și locul desfășurării urmează să fie anunțate în momentul înregistrării.

Workshop-ul de Informare este adresat atât formatorilor și cadrelor educaționale din instituțiile de învățământ cât și liberilor profesioniști din domeniu. 

Jocurile de Afaceri reprezintă un instrument modern de instruire și au devenit în timp un brand internațional pentru o experiență de învățare inovatoare și interactivă. O cerere în continuă creștere și o vastă experiență de instruire din mai multe țări ale lumii, precum și participanții mulțumiți, reprezintă o dovadă convingătoare a succesului și a valorii adăugate pe care le au Business Games.

Dat fiind faptul că unul din scopurile proiectului reprezintă durabilitatea financiară și instruirea de afaceri a grupurilor de persoane din zonele rurale prin participarea nemijlocită la sesiunile de formare, urmează ca în luna februarie 2022 să fie format un grup de traineri care vor participa la o sesiune de instruire ToT (formare de formatori).

Aceștia vor fi familiarizați cu unul dintre Jocurile de Afaceri și vor învăța atât abilități metodologice de implementare a acestuia, cât și vor dezvolta aptitudini de predare a Jocurilor de Afaceri atât în instituțiile educaționale în care activează cât și în centrele organizate de către proiect.

Participanții pentru instruirea formatorilor vor fi selectați în baza anumitor criterii, cum ar fi capacitățile lor de instruire, cunoștințele în domeniul financiar și agricol, dar și abilitățile lingvistice.

Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să consultați Criterii de Selectie Business Games anexate. 

În același timp, pentru a respecta condițiile impuse de pandemia de COVID-19, vă rugăm respectuos sa confirmați participarea la atelier printr-un răspuns la acest e-mail (aurelia.nacu@sparkassenstiftung.de ) nu mai târziu de data de 20 ianuarie 2022

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Biroul relații cu diaspora invită cineaștii la o discuție online
Next Asociația Femeilor Contabile din Moldova recrutează contabili în echipa sa
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =