#BeSanta — oferă un prânz cald oamenilor nevoiași

coca cola, besanta, diaconia, campanie de craciun

În ajun de Crăciun echipa Coca – Cola a lansat o campanie deosebită #BeSanta. În rezultatul acestei campanii vor fi ajutați oamenii nevoiași, beneficiari ai programului cantina socială mobilă „Aproape de Aproapele” dezvoltat de către Diaconia. Mulţumim echipei Coca- Cola pentru această iniţiativă frumoasă.

Aici găsiţi detalii:

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă și cu toții vrem să fim mai buni și să împărtășim bunătate în jur. Deseori, un gest mic făcut de noi poate însemna foarte mult pentru cineva.

Tocmai de aceasta, Coca-Cola vrea să te inspire să fii chiar tu Moș Crăciun și să împarți fericire celor peste 160 de persoane nevoiașe care vin zilnic pentru un prânz cald gratuit la Cantina Socială Mobilă a Diaconiei.

Un act mic de generozitate făcut de tine, poate face ca aceste persoanele nevoiașe să se bucure de un prânz cald și să simtă și ei magia sărbătorilor.

Pentru aceasta Coca-Cola și rețeaua de supermarketuri Nr.1 au pregătit o campanie de ajutorare a persoanelor nevoiașe în care te poți implica foarte ușor. În perioada 1–31 decembrie 2018, cumpără din rețeaua de supermarketuri Nr.1 orice sticlă de Coca-Cola la preț obișnuit și donezi automat 1 leu din prețul sticlei pentru un prânz cald acordat unei persoane nevoiașe.

La final de campanie, Coca-Cola va dubla suma acumulată și, împreună cu Misiunea Socială “Diaconia,, va pregăti și distribui mâncare caldă pentru cei nevoiași. Mâncarea va fi distribuită atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât și după acestea, în funcție de numărul donațiilor.

#BeSanta — lumea are nevoie de mai mulți Moș Crăciun, iar anul acesta poți fi chiar tu Moșul.

Cantina Mobilă este un serviciu prin intermediul căruia oamenii nevoiași (bătrâni, persoane fără adăpost, etc.) primesc, zilnic, un prânz cald gratuit. Un microbuz special amenajat staționează în două puncte de distribuție, iar o echipă de voluntari oferă beneficiarilor câte o porție de hrană gratuită.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te și participă la cel mai de Crăciun eveniment - Christmas Hackathon: IoT Edition
Next Vino la Forumul Național al Femeilor din Moldova 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =