Vrei să te aprofundezi în esența picturii ontologice? Vino la expozița de artă a pictorului Victor Kuzmenko

iHUB Chișinău, pictorul Victor Kuzmenko, expoziție de artă, pictura ontologica.

iHUB Chișinău împreună cu pictorul Victor Kuzmenko te invită la o expoziție de artă care te va ajuta să te aprofundezi în esența picturii ontologice.

Pictura ontologică se caracterizează prin prezența obiectului perceptiv. Tabloul nu trebuie să trezească „retrăiri” legate de materie și este absolvit de noțiunea comună de picturalitate. Picturile ontologice depășesc ideea de tablou în sine, adâncindu-se în esența ideilor și a sensurilor.

Cea mai potrivită persoană care redă prin creațiile sale esența artei ontologice este Viktor Kuzmenko. Acesta este originar din Ucraina, unde deține titlul de artist emerit. El a început să picteze în anii 80, iar de-a lungul timpului a avut expoziții în mai multe țări, inclusiv în Galeria Tretyakov din Moscova, Rusia.

„Este imposibil să „prinzi esența”, în schimb se poate încerca a exprima „Duhul”, trasând direcția căutărilor, se poate avansa către restrângerea repertoriului mijloacelor de expresie”, descrie Kuzmenko arta ontologică.

Timp de două săptămâni, începând cu data de 26 septembrie, iHUB Chișinău va găzdui expoziția pictorului, unde vei putea nu doar să vezi lucrările artistului, dar și să le procuri.

Lansarea expoziției va fi la ora 19:00. Accesul la eveniment va fi gratuit.

Înregistrează-te aiciiar despre eveniment poți să te imformezi aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//„Canal Regional” anunţă concurs public pentru completarea echipei
Next JOB//Clinica SANCOS angajează operator call-centru. Fă parte din echipă!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =