4 februarie – Ziua Mondială de Luptă împotriva cancerului


Ziua Mondială a Cancerului este singura inițiativă ingulară în cadrul căreia întreaga lume se poate uni în lupta împotriva epidemiei globale de cancer. Are loc în fiecare an pe 4 februarie.

Ziua Mondială împotriva Cancerului își propune să prevină milioane de decese în fiecare an prin creșterea gradului de conștientizare și educație despre cancer și presând guvernele și oamenii din întreaga lume să ia măsuri împotriva bolii.

UICC

UICC continuă să extindă succesul și impactul zilnic și se angajează să se asigure că evenimentul este văzut și auzit de la an la an de mai mulți oameni din întreaga lume. UICC face acest lucru prin dezvoltarea unei campanii care servește diferitelor priorități organizaționale ale membrilor săi din întreaga lume.

UICC oferă instrumente și îndrumări pentru a-și încuraja organizațiile membre să desfășoare campanii locale de conștientizare a cancerului care sunt aliniate și adaptate la mesajul global al Zilei Mondiale a Cancerului.

La un nivel superior al țării, UICC lucrează pentru a profita de oportunitățile digitale, tradiționale și de rețele sociale pentru a crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la această zi.

Prin sprijinul continuu al membrilor și al partenerilor cheie, Ziua Mondială a Cancerului s-a consolidat ferm în calendarele din întreaga lume.

Pentru a afla mai multe despre Ziua Mondială împotriva Cancerului, vă rugăm să vizitați site-ul web al Zilei Mondiale a Cancerului.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter: Cernețchi Alisa

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Asociația EcoVisio își caută coordonator/oare de PR și Comunicare!
Next ARTico pentru TINEri – ediția a V-a
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =