ARTICO lansează un nou curs de robotică ARDUINO. Înregistrează-te acum!


Cursul de robotică în baza setului Arduino este destinat elevilor de vârsta cuprinsă între 12-18 ani, fiind o continuare a cursului de robotică în baza setului Lego Mindstorms EV3. Cursul se deosebește printr-un nivel mai avansat de construire/asamblare și programare a roboților, printr-o deschidere mai largă la conținuturile cursurilor de fizică, matematică și informatică.

Studiind acest curs, tinerii își vor dezvolta competențele obținute la orele de robotică prin studiul bazelor microelectronicii și a electrodinamicii, însușind un nou limbaj de programare (C), analog cu cel utilizat în cursul de informatică la treapta liceală (C++).

Setul de robotică Arduino contribuie la dezvoltarea mai intensă a capacităților creative ale tinerilor, lăsând spațiu pentru mai multe aplicații practice, stimulează motivația de proiectare și construcție a creațiilor tehnice ce dețin o inteligență proprie.

Înscrierile se fac aici.

Prețul lunar este de 300 de lei. Lecțiile încep pe 5 noiembrie 2018.

Orarul se va stabili împreună cu cursanții.

Pentru întrebări suplimentare, contactați 068155955, Valeriu Bocancea.

Robotica oferă un mod captivant de studiere a științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii, care poate inspira elevii să urmeze o carieră în aceste domenii. Studierea roboticii este un proces care contribuie la dezvoltarea creativității, capacitaților de inovare și asimilare a conceptelor specifice tehnologiilor moderne. Elevii se confruntă cu probleme reale. Soluționarea acestor probleme necesită cunoștințe obținute în cadrul orelor. Acum aceste cunoștințe dobândesc sens pentru ei, deoarece există o necesitate reală de a le pune în aplicare.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//FuseLab Creative este în căutarea unui Senior Project Manager Asistent
Next Vino la un nou workshop de weekend ACTIVECO și învață să plantezi arbori trainici
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *