Platforme educative și de ajutor în dezvoltarea propriei afaceri


Epoca digitală a venit la pachet cu numeroase schimbări în toate domeniile de activitate, inclusiv în cel al antreprenoriatului și al educației financiare. Domeniul online capătă din ce în ce mai multă audiență, oferind diverse oportunități de dezvoltare a tuturor tipurilor de afaceri prin intermediul platformelor educative și informaționale. 

Îți prezentăm câteva platforme online, cu ajutorul cărora poți concepe planul propriei afaceri sau îl poți dezvolta pe cel existent.

E-Learning Business SMART StartUp

Platforma oferă un curs gratuit de StartUp și concentrează în paginile sale WEB principalele probleme cărora viitorul întreprinzător trebuie să le găsească rezolvare, cum ar fi: strategii antreprenoriale la nivelul afacerii, competențe și concepte antreprenoriale, inițierea, planificarea și dezvoltarea unei afaceri, marketingul în afaceri etc. 

Up Factory

Platforma a fost dezvoltată de Dreamups cu sprijinul financiar al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, în cadrul Programului de Granturi 2017 pentru organizaţiile de tineret. Aceasta oferă un curs de trei luni, timp în care beneficiarul trece prin 11 module: ideea, piaţa, clienţii; strategia de branding, modelul de business, echipa, produsul, partea legală, strategia de marketing, strategia de vânzări şi bootstrappingul, apoi primește un feedback de la mentori, experţi internaţionali, dar şi de la alţi membri ai comunităţii.

Multitasking theme for illustration | Free Vector #Freepik #freevector #design #character #office #colorful

Hubspot

Platforma de marketing software pune la dispoziție strategii prin care companiile pot să atragă clienți și să obțină lead-uri. Hubspot oferă o certificare Inbound Marketing ce constă în 12 clase care pot fi urmate la cerere, gratuit. Pentru a obține certificarea, este necesară finalizarea în proporție de 75% unui test ce durează 75 de minute și conține 60 de întrebări. Certificarea este valabilă pe o perioadă de 13 luni de la obținerea sa.

Blugento

Platforma Ecommerce este destinată tuturor întreprinzătorilor care vor să lanseze un magazin online sau să îl extindă pe cel actual. Blugeto oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-o soluție robustă și ușor de utilizat și se ocupă de hosting, update-uri de securitate și dezvoltare continuă a acestuia.

Studio Space by Charly Clements

Abordarea platformelor educative și informaționale la scară internațională este în continuă și accelerată creștere, astfel dacă vrei ca afacerea ta să aibă succes nu ezita să apelezi la platformele online propuse pentru a-ți dezvolta competențele de antreprenor.

Pentru mai multe informații utile, accesează site-ul Youth.md și paginile noastre de Facebook , Instagram și canalul de Telegram !

Reporter: Sîlnic Mădălina-Camelia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ASEM te invită să participi la conferința internațională despre securitatea economică
Next Job pentru tineri // UNDP Moldova angajează manager de proiect
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 16 =