Concurs pentru tineri pasionați de limba engleză

Concurs de limba engleza pentru tineri

Concurs pentru tineri

Concurs pentru tineri pasionați de limba engleză. Elevii din clasa a XI-a și a XII-a din toată Moldova sunt invitați să participe la Concursul Național de Limba Engleză. Câștigătorul concursului va avea posibilitatea să ia testul FCE Cambridge gratuit.

Acest concurs pentru tineri este format din 2 etape și cuprinde sarcini care vă evaluează abilitățile de citire, vorbire, ascultare și scriere. Prima probă a concursului se va desfășura pe data de 30 noiembrie 2019. A doua parte va avea loc la mijlocul lunii decembrie.

Comitetul de evaluare este format din profesori din diferite instituții și vorbitori nativi de engleză.

După completarea acestui formular, sunteți rugați să transmiteți copia actului de identitate (pașaport / buletin de identitate). De asemenea, ei trebuie să transmită o confirmare din partea instituției dvs. că sunteți student la contest@meta-moldova.md. 

Doar participanții care vor completa formularul și vor transmite documentele solicitate prin e-mail vor fi acceptați să participe.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Un eveniment dedicat exclusiv tehnologiilor la Chișinău: Demo Day
Next Conferința pentru tineri cu genericul „Securitatea economică în contextul dezvoltării durabile”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =