Află mai multe în fiecare zi cu ajutorul acestor 4 canale de Youtube pentru tineri!


Se apropie sfărșitul anului școlar, iar timpul ocupat ce persista înainte încetul cu încetul devine mai liber – dându-ne posibilitatea de a explora hobby-uri noi. Însă nu este niciodată prea târziu să înveți ceva nou. Iată de ce, am hotărât să vă dăm un imbold de cunoștințe cu ajutorul acestor canale de Youtube.

Canale de Youtube care îți vor oferi un plus de cunoștințe îmtr-un mod distractiv și interesant!

Crash Course

Crash Course este unul dintre cele mai bune moduri de a te educa pe tine, pe colegii de clasă și pe familia ta pe YouTube! De la cursuri precum Astronomie la Istoria SUA și Anatomie și Fiziologie. Descoperi o varietate minunată de subiecte din programa de liceu. Cu diverse gazde ingenioase la dispoziția dvs. nici nu veți observa că ați devenit mai inteligenți!

Crash Course Study Skills Preview - YouTube

Crash Course, fae așa ca videoclipurile educaționale de înaltă calitate să fie disponibile tuturor gratuit. Echipa Crash Course a produs mai mult de 15 cursuri până în prezent, iar aceste videoclipuri însoțesc cursuri de liceu și de nivel universitar. Crash Course transformă modelul tradițional de manuale prin prezentarea informațiilor într-un format rapid, îmbunătățind experiența de învățare.

Crash Course

Cu sute de milioane de vizualizări pe canalul lorde YouTube, Crash Course are o audiență mondială în și în afara sălilor de clasă. În timp ce spectacolul este un instrument extrem de util pentru studenți și profesori, acesta are, de asemenea, o audiență mare de cursanți care caută conținut educațional online independent. Acesta a schimbat atitudinea față de educație prin crearea unei comunități de studenți care caută mai mult decât să ajute la trecerea unui test.

How Stuff Works

HowStuffWorks a început în 1998, la o masă de bucătărie a profesorului universitar. De acolo, am devenit rapid o sursă premiată de răspunsuri și explicații imparțialeș fiabile, ușor de înțeles și despre modul în care funcționează lumea.

How Stuff Works - Series Intro - YouTube

Astăzi, scriitorii, editorii, podcasterii și gazdele video împărtășesc toate lucrurile despre care suntem cei mai încântați să aflăm cu aproape 30 de milioane de vizitatori ai site-ului în fiecare lună.

Khan Academy

Khan Academy oferă exerciții de practică, videoclipuri cu instrucțiuni și un tablou de bord de învățare personalizat, care le permite cursanților să studieze în ritmul lor propriu și în afara clasei. Acolo găsești matematica, știința, programare, istorie, istoria artei, economia și multe altele.

Khan Academy

Tutorialele lor de matematică îi ghidează pe cursanți de la grădiniță spre liceu folosind tehnologie de ultimă generație, adaptivă, care identifică punctele forte și lacunele de învățare. De asemenea, fac parteneriate cu instituții precum NASA, Muzeul de Artă Modernă, Academia de Științe din California și MIT pentru a oferi conținut specializat.

Scishow

Lumea este minunată și ciudată, iar SciShow este aici pentru a o explica. Indiferent dacă este vorba despre cutremure în Italia sau meteoriți în Rusia. SciShow explorează realitățile surprinzătoare și interesante ale universului nostru. Din ceea ce știința descoperă zilnic: de la introducerea ideilor și informațiilor complet noi, până la explicarea a ceea ce știm de ani. SciShow încearcă să le transmită cu exactitate toate!

KAYA ONO Portfolio - Youtube/ Scishow

Cu scepticism și cu entuziasm în părți egale, gazdele Hank Green, Michael Aranda, Olivia Gordon și Ștefan Chin sapa în subiectele care ne fac să ne mirăm. O știre săptămânală dezvăluie cercetările științifice recente și deseori ciudate. Videoclipurile de formă scurtă și lungă se aruncă în subiecte specifice din știință și istoria descoperirii umane.

Hank Green Bows 'SciShow Tangents' Podcast Inspired By Hit YouTube ...

De două ori pe lună, Hank învață de la un om de știință din domeniu la SciShow Talk Show, sau este școlarizat de Michael Aranda și un invitat special la SciShow Quiz Show, câștigând premii pentru spectatorii fideli SciShow. Și în fiecare săptămână, cel mai scurt videoclip al lor, Quick Question, răspunde la o întrebare inspirată sau pusă direct de un spectator SciShow. Conceput și creat de Hank Green, SciShow a fost lansat în 2012 ca parte a inițiativei YouTube Channel Original. De atunci a crescut pentru a lansa alte trei canale: SciShow Space, SciShow Psych și SciShow Kids.

Mai multe idei de canale similare găsești aici.

Reporter Youth.md: Daniela Panico

Previous Descoperă peștera din Lascaux, numită și “Capela Sixtină a preistoriei”!
Next Jocuri intelectuale în domeniul electoral „Ce? Unde? Când?” pentru elevi
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *