Vino la evenimentul „Welcome to IT!” și află cum să-ți construiești o carieră în acest domeniu

step it academy, cariera in it, welcome to it

Una dintre cele mai progresiste și în curs de dezvoltare industrii profesionale este IT. Dorești să-ți creezi o carieră în IT? Atunci vino la evenimentul „Welcome to IT! — Cum să-ți construiești o carieră în IT” pe 18 octombrie, 18:00 la StepIT Academy.

În cadrul evenimentului vei avea unica ocazia de a afla unele secrete din experiența personală, care nu pot fi găsite în alte surse informaționale. Vei afla despre etapele construirii unei cariere de succes, rolul important al educației pentru un start sigur, tehnologiile actuale și moderne, precum și perspectivele și beneficiile muncii în domeniul IT.

Invitații:

Andrei Bîcu — arhitect cu experiență, lector STEP IT Academy Moldova, instructor autorizat și deținător a certificatelor profesionale Autodesk 3ds Max și Autodesk AutoCAD, licențiat în arhitectură în cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Ion Grîu — Senior SoftwareTester și lector STEP IT Academy Moldova, lucrează în una dintre cele mai prestigioase companii IT din Moldova. Ion va povesti de ce este bine să fii tester, cum să devii de succes în acest domeniu, va vorbi despre ceea ce este actual astăzi și cum să nu te oprești în dezvoltarea profesională.

Alexandr Țurcan — programator grafic și dezvoltator de jocuri cu o înțelegere puternică a principiilor de bază în managementului echipei și procesul de dezvoltare a jocului. Alexandr vă va vorbi despre cum să începeți să dezvoltați jocuri și cum să deveniți populari în această industrie.

La eveniment vei afla răspunsul la următoarele întrebări:

  • de ce este atractiv domeniul IT?
  • care tehnologii trebuie studiate astăzi, pentru ca să fii solicitat mâine?
  • ce specialiști angajează companiile IT?
  • cum și unde obții cunoștințele necesare domeniului IT?

Ce: Eveniment „Welcome to IT! — Cum să-ți construiești o carieră în IT! ”
Unde: STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3.
Când: 18 octombrie, 18:00

Numărul de locuri este limitat, de aceea ești invitat să confirmi prezența completând formularul sau să te înregistrezi la tel.: +373 22 854 680.

Previous Participă în concursul național „Investigațiile jurnalistice ale anului 2018” și beneficiază de premii
Next Porțile deosebite – una dintre cele mai frumoase atracții în Lozova (foto)
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *