Eveniment pentru tineri: ADC te provoacă să participi la un QUIZ online


QUIZ online

Ești gata să-ți testezi cunoștințele de cultură generală și să afli zeci de lucruri interesante despre lume? Avem o veste bună! ADC te provoacă să participi la primul QUIZ online, miercuri, 27 mai, ora 18:00, organizat de echipa Wave Week Moldova!

Asociația pentru Dezvoltare Creativă pregătește întrebările — tu fii gata să oferi răspunsuri. Miercuri descoperim cultura, geografia, istoria, filmele lumii și altele. Quiz-ul va avea loc ăn limba română, fiecare participant jucând individual, iar câștigătorul va intra în posesia jocului de societate „Aici e Moldova”, creat în cadrul campaniei sociale „eu aleg Moldova”, campanie implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă.

Când? Miercuri, 27 mai, ora 18.00;
Unde? Zoom & de acasă
Cum? Ai nevoie de un telefon sau calculator conectat la internet (preferabil un calculator sau laptop) și un carnet de notițe.

Pentru a avea un loc la QUIZ online, asigură-te că te înregistrezi aici. Link-ul la conferința pe Zoom va fi expediat pe email. Întrebările vor fi afișate pe platforma Kahoot, detalii despre această platformă fiind oferite la începutul conferinței Zoom.

Ne vedem/auzim miercuri!

Nu uita să dai Going la evenimentul creat de Facebook și să-l împărtășești cu prietenii tăi.

P.S. Întrebare pentru încălzire: În 1903, ce frați au reușit să construiască primul zbor motorizat dirijat?

Programul național de liderism și voluntariat Wave Week Moldova, ajuns la cea de-a 12 ediție, este implementat de Asociația pentru Dezvoltarea Creativă, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Informație utilă de la un reporter: Cum ne afectează E-urile sănătatea?
Next Job // AO HOMECARE angajează expert/ă pentru analiza programului de asigurare obligatorie
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *