Află ce oportunități are AIESEC pentru tine, la Global Volunteer Opportunities Day

Global Volunteer Opportunities Day, aiesec, oportunitate pentru tineri

Dacă nu ți-ai făcut nici un plan pentru vara aceasta și crezi că va fi una plictisitoare, AIESEC știe soluția. Vino sâmbătă, 23 martie, la evenimentul Global Volunteer Opportunities Day, care este destinat promovării produsului Global Volunteer al organizației AIESEC. Acest eveniment are ca scop informarea studenților despre oportunitățile existente de voluntariat din toate colțurile lumii (China, Regatul Unit, Lituania și multe altele).

În această zi vor fi livrate o serie de traininguri, o sesiune informativă și un workshop. Trainingurile vor fi destinate tuturor tinerilor interesați de oportunitățile Global Volunteer și de organizația AIESEC. În cadrul sesiunii informative participanții vor învăța cum se lucrează pe platforma www.aiesec.org pentru a putea aplica la proiectul dorit. Workshop-ul va avea genericul “Good case practices from exchange participants”. Aici, studenții care au participat deja în Global Volunteer, își vor împărtăși experiența cu cei prezenți în sală. Aceștia vor veni cu o prezentare, vor povesti despre șocul intercultural, proiectul în care au participat și vor răspunde la toate întrebările publicului.

Pe lângă toată informația utilă ce o vor primi, participanții activi vor putea câștiga certificate de reducere la proiectele noastre. Așa că AIESEC în Chișinău invită la Global Volunteer Opportunities Day toți studenții doritori de a petrece o vară incendiară într-un schimb intercultural, unde își vor crea prieteni noi și vor putea contribui la soluționarea obiectivelor de dezvoltare durabilă. Evenimentul va avea loc pe data de 23 martie, începând cu orele 10:00 la Digital Park (str. Columna 170).

Află mai multe despre acest eveniment aici sau pe pagina de Facebook!

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 70.000 de membri. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. Fiind partener global cu Organizația Națiunilor Unite, proiectele AIESEC au drept scop soluționarea problemelor globale și dezvoltarea durabilă prin intermediul liderismului tinerilor.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei", ce se va desfășura la Timișoara
Next Luminează minți! Devino trainer sau expert în cadrul echipei PoTE CNTM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =