Acum poţi dona pentru a transforma educaţia din Moldova. TwentyTu a fost inclus pe platforma de donații a companiei Google

TwentyTu, Tekwill, donează

TwentyTu a fost inclus pe platforma de donații pentru angajații companiei americane „Google”, iar orice sumă transferată de aceștia pentru proiect este egalată în proporție de 100% de compania din California. Până acum, Google a oferit 1000 USD pentru dezvoltarea proiectului educațional.

O țară prosperă începe din școală

Republica Moldova dispune de potențialul necesar pentru a deveni furnizor de forță de muncă și pentru companiile străine care vin să activeze în țară.

Scopul proiectului TwentyTu este de a transforma educația din Moldova, iar beneficiile vor fi evidente nu doar pentru elevi, părinți și profesori, dar pentru întreaga societate. Datorită TwentyTu fiecare al patrulea elev va primi șansa de a învăța lucruri și fenomene care împing azi lumea înainte.

Ana Chirița, director executiv ATIC, implementator al proiectului TwentyTu: „Implicarea business-ului în susținerea acestui proiect va genera dividente economice pe termen lung. Această misiune ambițioasă pe care ne-am asumat-o, este posibilă doar cu participarea întregii comunități. Până acum au fost colectate cca 27.000 de euro, bani care vor fi investiți în dezvoltarea proiectului. Pentru a reuși trebuie să colectăm jumătate de milion de euro, prin care vom oferi educație în domeniile viitorului pentru circa 80.000 de elevi și 2200 de profesori. Mizăm în continuare pe susținerea voastră, puteți contribui pe platforma www.twentytu.md.”

Totodată, tot mai multe companii din țară cred în puterea transformatoare a educației din Moldova și s-au alăturat deja proiectului TwentyTu.

Contribuie și tu la transformarea educației din Moldova pe www.twentytu.md!

Campania de colectare a fondurilor pentru dezvoltarea proiectului continuă, astfel toți cei care își doresc să participe la transformarea educației din Moldova pot oferi contribuții până la 22 august 2018.

Despre TwentyTu

TwentyTu – proiectul care va oferi cursuri extracurriculare gratuite în peste 10 domenii ale viitorului – a fost lansat de către Centrul de Excelență în domeniul TIC „Tekwill”, un expert recunoscut pentru inițiative educaționale de amploare.

Cursurile din cadrul proiectului, precum antreprenorialul, robotica, inteligența artificială, astronomia prin VR (realitate virtuală), inteligența emoțională, matematica interactivă ș.a. sunt destinate copiilor și adolescenților. Sesiunile de instruire vor fi livrate atât online, cât și offline, în cele mai importante centre regionale ale țării. Circa 80.000 de elevi vor deveni beneficiarii celui mai ambițios proiect de educație din Republica Moldova. De asemenea, în cadrul proiectului 2200 de profesori vor fi instruiți să predea disciplinele școlare într-un mod mai interactiv. TwentyTu se va desfășura până în anul 2022 și are ca misiune să pună în valoare capitalul uman al țării și să educe o generație cu abilități practice solicitate pe piața muncii la nivel național și global.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un picnic urban cu gust organizat de Yard Sale - Picnic au Gust
Next Îţi place antreprenoriatul? Acum ai şansa să participi la cea mai mare şcoală din Moldova în acest domeniu
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =