ON’s Book Club // romanul „Crimă și pedeapsă” de F. Dostoievski


Vrei să devii parte a clubului de carte ON’s Book Club și să faci schimb de opinii și viziuni vis-a-vis de operele citite? Atunci înscrie-te la acest club.

Întâlnirea va avea loc pe 28 ianuarie 2023, ora 10.30.

Aceasta este a doua întâlnire a membrilor ON’s Book Club, unde urmează să discutăm, alături de prietenii noștri de la Cărturești la Muzeu și Chateau Cristi, romanul „Crimă și pedeapsă” de F. M. “Dostoievski, o capodoperă a literaturii ruse și universale.

„Nu toți cei care citesc devin lideri, însă toți liderii citesc”, spunea Harry S. Truman. Noi, avocații, citim mult. Iar ON’s Book Club este locul unde discutăm in extenso ceea ce citim. Scurt pe doi, 100 de cărți în 100 de sesiuni pe care nimeni n-ar vrea să le rateze.

Dostoievski către Katkov, redactorul revistei Vestik Evropî (unde a fost publicat, în 1866, romanul): „Mi s-a întâmplat să scriu prea multe lucruri foarte slabe, grăbindu-mă, la termen etc. Această lucrare am scris-o însă fără grabă și cu pasiune. Mă voi strădui, și de-ar fi s-o fac numai pentru mine, să o termin cât se poate mai bine.

Oricine dorește să devină membru al clubului este încurajat să completeze acest formular.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cele mai importante dezavantaje ale consumului de zahăr
Next A început procesul de înscriere la Bootcamp de primăvară, UPSHIFT Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − six =