A fost lansată campania de educație financiară „Petrece vacanța cu BNM”


educație financiară banca națională

Banca Națională a Moldovei lansează campania de educație financiară „Petrece vacanța cu BNM”. Campania este adresată tuturor categoriilor de vârste.

Aceasta se va desfășura, începând cu 27 iulie, în format online, asigurând condițiile de protecție în situația epidemiologică existentă, dar și un acces mai extins al doritorilor de a face un tur virtual al băncii centrale și de a beneficia de o incursiune în tematica financiar-bancară.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la două evenimente: „O zi de vacanță la BNM”, devenită o tradiție, și „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” destinată elevilor, studenților sau tinerilor dornici să afle mai multe despre domeniul financiar-bancar în cadrul proiectului „Dă sens banilor”.

Persoanele interesate de evenimentul „O zi de vacanță la BNM” pot adresa cereri la adresa electronică: educatia.financiara@bnm.md. Informații suplimentare, vezi pe pagina de Facebook a Băncii Naționale a Moldovei.

Doritorii de a participa la „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” vor fi anunțați ulterior despre modul de înregistrare pe profilul de Facebook al proiectului de educație financiară „Dă sens banilor”.

Evenimentele din cadrul campaniei respective vor avea loc pe platforma de conferințe video – ZOOM. Limba de instruire – limba română.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa noastră youth.md!

Previous Raportează atunci când auzi, citești informații false la TV! Cum? Află la evenimentul de lansare a platformei T(V)E Privește
Next Bursa de stagiu de 6 luni pentru tinerii jurnaliști Alfred Friendly
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *